Kokemuksia

Testasin noin kuukauden ja kahden session ajan Annen kehittämää Yrittäjän työvuorolista -palvelua. Etenimme valmennuksessa nopeasti ns. syville vesille eli tavoitteiden ja työidentiteetin pohdintaan. Sen lisäksi rakensimme käytännön työkaluja tavoitteiden saavuttamiseksi ja ajankäytön tehostamiseksi. Suosittelen lämpimästi Annen valmentavaa lähestymistapaa, joka sekä jättää tilaa valmennettavan omalle pohdinnalle että tarjoaa ratkaisumalleja ajankäytön haasteiden taklaamiseen. Yksinyrittäjänä koin arvokkaaksi sen, että minulla oli ammattilainen tukena isojen asioiden pohdinnassa.

Marjo Tiitto, Tiitto Media Oy

Tärkeimpänä hyötynä työnohjauksessa oli aina uudelleen ja uudelleen motivaation löytyminen! Anne valoi joka kerta minuun uskoa itseeni ja sparrasi siten, että oikein kuplin ideoita! Joskus puheluun vastatessa saattoi olla nihkeä meininki koko tekemiseeni, mutta puhelun päätyttyä puhkuin intoa ja itseluottamusta!

SARIANNA SALO, SHITTY IS THE NEW BLACK

Annella on ihanan rauhallinen, selkeä ja lämmin tapa olla vuorovaikutuksessa, minkä vuoksi oli helppoa olla työnohjauksessa. Jokainen työnohjauskerta oli hyvin suunniteltu ja teemat mietitty hyväksi kokonaisuudeksi. Ihana ja turvallisuutta lisäävää oli myös avoin “opetellaan ja kehitetään yhdessä” -asenne.

TYÖYHTEISÖOHJAUKSEEN OSALLISTUJA

Työnohjaajana Anne on lempeä ja ymmärtäväinen. Rohkaisevalla työotteella hän herättää luottamusta ja tarjoilee apua ihan arkisiinkin tilanteisiin sen kuuluisan laatikon ulkopuolelta johdatellen minut asiakkaana vastaamaan ongelmiini itse. Edellinen kokemukseni tylsistyttävästä työnohjauksesta on muuttunut täysin Annen ohjauksessa, ja työnohjaus onkin nykyisin kuukauden odotetuimpia hetkiä, jossa saan olla oma itseni haavoittuvana ja herkkänä.

OONA MANNINEN, VALOKUVAAJA, YRITTÄJÄ

Tänä syksynä alkoi yrittäjänäolo moninaisine vaatimuksineen ahistaa. ? Tajusin, että tarvitsen jonkun joka katsoo kokonaisuutta etäämpää.
Löysin ohjaajan, opastajan, joka kuunteli, ja kuunteli, isoin korvin. Oli hyväksyvä, Myönteinen, Kiinnostunut.. Läsnäoleva ja Iloinen ?
Tökkäsi paperin ja post it- laput eteen ja ehdotti, et kirjaapa niihin sun vahvuudet!
Löysin parhaat puoleni ja vahvistuin siinä mitä olin itekseni mietiskellyt asioiden tärkeysjärjestyksestä! Sain myös palautetta, joka kantaa läpi vaikeuksien ja syksyn myrskyjen.

TYÖNOHJAAJA, KOULUTTAJA, YRITTÄJÄ

Anne Hämäläinen on toiminut osallisuutta mahdollistavana Mahis-kouluttajanamme jo usean vuoden ajan. Hän on suurella sydämellä työtään tekevä, lämminhenkinen ja helposti lähestyttävä ammattilainen. Anne luo ympärilleen välittävää ja turvallista tunnelmaa jokaista kannustaen ja rohkaisten. Sekä ohjaamisen teoriat että käytännöt ovat vahvasti hallussa ja dialogi toimii niin aikuisten kuin nuortenkin kanssa. Vuorovaikutusta edesauttavat kohtaamistaidot näkyvät myös työparin kanssa toimiessa ja Anne onkin ollut erittäin pidetty myös kouluttajakollegojen keskuudessa.  Huikean upea ja ihana ihminen.

SAARA KALLIO-KOKKO, KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖ, NUORTEN AKATEMIA

Anne on timanttinen tiimipelaaja! Tunnen Annen opettaopintojen kautta: olimme tiimikavereita. Työstimme yhdessä laajoja kurssikokonaisuuksia, joiden myötä olimme viikottain yhteistyössä. Annella on taito kohdata ihmiset ymmärtäväisesti ja suvaitsevaisesti. Hän huokuu lämpöä ja lempeyttä. Samaan aikaan hänessä on varmuutta ja tomeruutta, jotka tekevät hänestä tehokkaan toimijan. Arvostan hänen ammattiosaamistaan sekä positiivista ja avointa asennettaan. Annella on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja rohkeutta vastuulliseen toimijuuteen.

MARJO LÄNSIVUORI