Aikaansaamisen retriitti™

Yrittäjille suunnattu retriitti keväällä 2023 Hiekkaharjun kartanossa

Rauhoitu työskentelemään
täysihoidosta nauttien.

Pitäisikö sinun:

 • luoda tai päivittää yrityksesi strategia?
 • konseptoida tai tuotteistaa uusi palvelu?
 • pysähtyä pohtimaan yrityksesi nykytilannetta ja mahdollista uutta suuntaa?
 • suunnitella markkinointia?
 • tehdä somejulkaisuja “varastoon”?
 • käydä läpi palveluitasi ja niiden hinnoittelua?
 • suunnitella nettisivu-uudistusta?
 • päivittää brändikäsikirjaa?
 • tehdä opiskelutehtäviä tai päättötyötä?
 • tai edistää jotakin muuta projektia, jolle arjessa ei löydy riittävästi aikaa tai tilaa?
 • ottaa aikaa myös omalle hyvinvoinnillesi?

Tule edistämään keskeneräistä projektiasi Aikaansaamisen retriittiin™ Hiekkaharjun kartanoon!

Työskentelet rauhassa, sparraat vertaisten kanssa

Ohjaajanasi toimii työnohjaaja & tuotekehittäjä-
mestari
Rentoudut täysihoidossa upeassa kartanossa

Aikaansaamisen retriitissä™ saat keskittyä edistämään valitsemaasi projektia tai teemaa viikonlopun ajan siten, ettei sinun tarvitse huolehtia mistään muusta. Luot omat tavoitteesi ja työskentelysuunnitelmasi oman työn johtamisen ja ajanhallinnan valmentajan avulla. Tutustut toisiin yrittäjiin ja pääsette myös sparraamaan toinen toisianne. Olet myös tervetullut retriittiin, mikäli vasta mietit oman yritystoiminnan aloittamista. Päivien ohjelma on suunniteltu siten, että se tukee sekä palautumista että hyvän työskentelyvireen ylläpitoa. Pääset vahvistamaan tietoisuustaitojasi ohjattujen keho- ja tunnetietoisuusharjoitteiden avulla ja rentoutumaan löylyissä ja porealtaassa. Halutessasi sinulla on myös mahdollisuus jättää puhelin parkkiin työskentelyn tai yöunien ajaksi.

Koko retriitin ajan voit vapaasti valita, mihin aktiviteetteihin haluat osallistua. Ensimmäinen ilta on varattu rentoutumiseen yhteisen tutustumisen, mindfulnessin, illallisen sekä saunan ja porealtaan merkeissä. Majoittuminen tapahtuu klo 16 alkaen ja yhteinen ohjelma alkaa klo 17. Kimppakyyti Hankasalmen rautatieasemalta on mahdollinen kauempaa tuleville.

Poreet kutsuvat rentoutumaan.


Toinen päivä on työskentelypäivä. Ohjelma sisältää aamiaisen jälkeen niin ohjattua kuin itsenäistäkin työskentelyä sekä vertaissparraushetkiä. Välillä nautimme maittavasta lounaasta ja herkullisista päiväkahveista. Ennen illallista summaamme yhdessä menneen päivän tapahtumia ja irtaannumme työmoodista tietoisen läsnäolon avulla. Myös toisena iltana on mahdollisuus saunomiseen ja porealtaassa palautumiseen.

Inspiroivat tilat ruokkivat luovuutta.


Kolmantena päivänä päätämme retriitin. Aamu aloitetaan yhteisellä mindfulness-harjoituksella ja upealla brunssilla, jonka jälkeen on vielä aikaa itsenäiseen työskentelyyn ja yhteiseen reflektointiin ja päiväkahveihin. Kotimatkalle lähdemme kello 14, ja kimppakyyti Hankasalmen rautatieasemalle järjestyy myöskin.

Tämä retriitti on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat puhtia projektiisi ja tukea sen aloittamiseen tai edistämiseen sekä rentoutta, rauhaa ja palautumista itsellesi. Olet ehkä halunnut kokeilla retriittiä, mutta et ole löytänyt itsellesi sopivaa, ja sinulla on toisaalta vahva halu kehittää yrityksesi toimintaa, mutta jostain syystä työskentely ei etene.

Retriitti on myös hyvä mahdollisuus tulla edistämään yhteisprojektia kollegan tai yrittäjäystävän kanssa!

Ohjaaja

Kuva: Fanny Saarelainen

Olen Hämäläisen Anne, Metsolannen yrittäjä ja erityisesti yrittäjien työnohjaaja ja valmentaja. Olen saanut auttaa jo kymmeniä yrittäjiä kohti niin henkisesti, taloudellisesti kuin ajankäytöllisestikin kannattavampaa yrittäjyyttä.

Työssäni minulle on tärkeää se, että asiakkaani pääsevät rakentamaan omannäköistä arkeaan ja yrittäjyyttään. Sytyn eniten siitä, kun näen toisten oivaltavan ja onnistuvan. Olen pitänyt oman yritykseni kehityspäiviä yksin hotelleissa, mutta niistä tuntui puuttuvan jotakin. Sen vuoksi loin retriittikonseptin, jossa voit saapua valmiiseen pöytään, keskittyä rauhassa yrityksesi kehittämiseen ja tehdä sen kuitenkin niin, että saat myös tukea hyvinvoinnistasi huolehditaan.

Koulutukseltani olen työnohjaaja STOry, tuotekehittäjä, sosionomi YAMK, yrittäjä ja ammatillinen opettaja sekä tunne- ja kehotietoisuusharjoitusten Fragile-kouluttaja. Tällä hetkellä opiskelen tulevaisuuden liiketoiminnan johtamista (tradenomi YAMK). Suomen Yrittäjien Mestarikiltaneuvosto on myöntänyt minulle tuotekehittäjämestarin tunnustuksen brändäykseen, tuotteistamiseen ja palvelumuotoiluun liittyen.

Olen tukenasi koko viikonlopun ajan. Jo lokakuussa ennen retriittiä lähetän sinulle täytettäväksi ennakkokyselyn, jonka perusteella koostan sinulle oman materiaali-/tehtäväpaketin työskentelysi tueksi. Lisää minusta voit lukea täältä.

Nauti kartanon tunnelmasta luonnon syleilyssä

Kartano tarjoaa täydelliset puitteet retriitille.

Retriitti pidetään keväällä 2023 (ajankohta tarkentuu marraskuun 2022 loppuun mennessä) Suomein kaunein koti -ohjelmastakin tutussa Hiekkaharjun kartanossa Konnevedellä. Jokaiselle retriitin osallistujalle (max. 12 henkilöä) on varattuna oma uniikki huone, joten saat nauttia viikonlopusta ilman, että sinun tarvitsee jakaa huonetta kenenkään kanssa. Kartano on jo ikäneito, joten omia toiletteja huoneissa ole, vaan ne löytyvät käytävältä huoneiden välittömästä läheisyydestä. Huoneessa sinua odottaa oma kylpytakki.

Sinulle on varattu täysin oma huone retriitin ajaksi.

Talon upeat puitteet, Katjan rakkaudella valmistamat ateriat sekä sauna ja poreallas molempina iltoina sekä irrottavat arjesta että luovat varmasti tilaa luovuudelle. Ruoat valmistetaan itse leivästä lähtien ja niissä hyödynnetään sekä paikallisuutta että vuoden kiertokulkua raaka-aineissa.

Kartanon osoite on Hiekkaharjuntie 10, 44300 Konnevesi.

Koska kartano sijaitsee maalaismaisemissa, talossa käytössäsi on maltillisella nopeudella toimiva Wi-fi, mutta mikäli tarvitset nopeampaa internet-yhteyttä, suosittelemme oman mobiiliverkon jakamista tietokoneeseen. Esimerkiksi minkään suuren videoiden nettiinlatausprojektin kanssa retriittiin ei kuitenkaan ole mielekästä tulla.

Olen valinnut Hiekkaharjun kartanon meille retriitin paikaksi siksi, että siinä yhdistyvät vanhan kartanon tunnelma ripaukseen upeaa luksusta. Kartano on varattu vain meille koko viikonlopuksi, joten rauha ryhmällemme on taattu. On hienoa päästä tekemään tällaista yrittäjäyhteistyötä.

Olisiko tämä sinun huoneesi?

Ohjelma

PÄIVÄ 1
16 Saapuminen ja majoittuminen (saavuthan paikalle klo 17 mennessä!)
17 Tervetuloa: smoothiet, retriitti-info, tutustuminen ja ohjattu tunne- ja kehotietoisuusharjoitus
19 Illallinen
20 Sauna ja poreallas

PÄIVÄ 2
9 Aamiainen
9.45 Aloitus: päivään virittävä mindfulness-harjoitus, tavoitteiden asettaminen ja oman työskentelysuunnitelman laatiminen
10.30 Itsenäinen työskentelyä, mahdollisuus yksilöohjaukseen
12.30 Vertaissparraus
13 Lounas
14 Itsenäinen työskentely, mahdollisuus yksilöohjaukseen
16 Päiväkahvi
16.30 Vireystilaa ylläpitävä tunne- ja kehotietoisuusharjoitus
17 Itsenäinen työskentely, mahdollisuus yksilöohjaukseen
18 Vertaissparraus, päivän yhteenveto ja ohjattu harjoitus työmoodista irti päästämiseen
19 Illallinen
20 Sauna ja poreallas

PÄIVÄ 3
9.30 Lempeä tietoisuusharjoitus päivän aloitukseen
10 Brunssi
11 Itsenäinen työskentely, mahdollisuus yksilöohjaukseen
13 Huoneiden luovutus, yhteinen reflektio ja päiväkahvit
14 Kotimatkalle

Koko retriitin ohjelma ja täysihoito 2 vrk 599 € + alv.

Hinta sisältää majoituksen, ruokailut, saunan ja porealtaan, ennakkokyselyn ja henkilökohtaisen tukimateriaalin työskentelyyn sekä ohjauksen.
Varausmaksu 275 € maksetaan ilmoittautumisen jälkeen. Saat laskun sähköpostitse tai verkkolaskuna kahdessa osassa (varausmaksu+loppusumma). Loppusumma maksetaan retriitin viimeiseen päivään mennessä (pakettimatkalaki). Retriitti on yrittäjälle verovähennyskelpoinen koulutus.

Retriitin hinta on 599 € + alv. Mukaan mahtuu 12 ensin ilmoittautunutta, minimiosallistujamäärä on 9. Mikäli sairastut, etkä pääse tulemaan, palautetaan maksu sinulle lääkärintodistusta vastaan. Mikäli pandemiatilanne huononee syksyllä, eikä retriittiä pystytä sen vuoksi järjestämään, maksu palautetaan myös. Muussa tapauksessa ilmoittautuminen on sitova, mutta mikäli et pääse osallistumaan, voit myydä paikkasi eteenpäin. Hintaan ei kuulu vakuutusta, joten huolehdithan että sinulla on esim. sopiva matkavakuutus.

Ilmoita kiinnostuksestasi alla olevalla lomakkeella.

Mikäli sinua kiinnostaisi tulla mukaan tälle lepoa, lempeyttä ja ennen kaikkea aikaansaamisen taikaa sisältävälle retriitille – täytä alla oleva lomake! Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi joko alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse anne@metsolanne.fi. Se ei sido sinua mihinkään, mutta päivämäärien varmistuttua olet ensimmäisten joukossa, jotka pääsevät varaamaan paikkansa.

Kiinnostuslomake

Kaikki tämän sivun kuvat: Hiekkaharjun kartano