Aikaansaamisen retriitti™

Yrittäjille suunnattu retriitti 4.-6.11.2022 Hiekkaharjun kartanossa

Rauhoitu työskentelemään
täysihoidosta nauttien.

Pitäisikö sinun:

  • luoda tai päivittää yrityksesi strategia?
  • konseptoida tai tuotteistaa uusi palvelu?
  • suunnitella markkinointia?
  • tehdä somejulkaisuja “varastoon”?
  • käydä läpi palveluitasi ja niiden hinnoittelua?
  • suunnitella nettisivu-uudistusta?
  • päivittää brändikäsikirjaa?
  • tehdä opiskelutehtäviä tai päättötyötä?
  • tai edistää jotakin muuta projektia, jolle arjessa ei löydy riittävästi aikaa tai tilaa?
  • ottaa aikaa myös omalle hyvinvoinnillesi?

Tule edistämään keskeneräistä projektiasi Aikaansaamisen retriittiin™ 4.-6.11.2022 Hiekkaharjun kartanoon!

Työskentelet rauhassa, sparraat vertaisten kanssa

Ohjaajanasi toimii työnohjaaja & tuotekehittäjä-
mestari
Rentoudut täysihoidossa upeassa kartanossa

Aikaansaamisen retriitissä™ saat keskittyä edistämään valitsemaasi projektia viikonlopun ajan siten, ettei sinun tarvitse huolehtia mistään muusta. Luot omat tavoitteesi ja työskentelysuunnitelmasi oman työn johtamisen ja ajanhallinnan valmentajan avulla. Tutustut toisiin yrittäjiin ja pääsette myös sparraamaan toinen toisianne. Viikonlopun ohjelma on suunniteltu siten, että se tukee sekä palautumista että hyvän työskentelyvireen ylläpitoa. Pääset vahvistamaan tietoisuustaitojasi ohjattujen keho- ja tunnetietoisuusharjoitteiden avulla ja rentoutumaan löylyissä ja porealtaassa. Halutessasi sinulla on myös mahdollisuus jättää puhelin parkkiin työskentelyn tai yöunien ajaksi.

Ohjaajanasi toimii Anne Hämäläinen (Metsolannen yrittäjä, työnohjaaja STOry, tuotekehittäjämestari, sosionomi YAMK, ammatillinen opettaja & Fragile-kouluttaja). Olen tukenasi koko viikonlopun ajan. Jo lokakuussa ennen retriittiä lähetän sinulle täytettäväksi ennakkokyselyn, jonka perusteella koostan sinulle oman pienen materiaali-/tehtäväpaketin työskentelysi tueksi. Lisää minusta voit lukea täältä.

Koko viikonlopun ajan voit vapaasti valita, mihin aktiviteetteihin haluat osallistua. Perjantai-ilta on varattu rentoutumiseen yhteisen tutustumisen, mindfulnessin, illallisen sekä saunan ja porealtaan merkeissä. Majoittuminen tapahtuu klo 16 alkaen ja yhteinen ohjelma alkaa klo 17.

Poreet kutsuvat rentoutumaan.


Lauantai on työskentelypäivä. Ohjelma sisältää aamiaisen jälkeen niin ohjattua kuin itsenäistäkin työskentelyä sekä vertaissparraushetkiä. Välillä nautimme maittavasta lounaasta ja herkullisista päiväkahveista. Ennen illallista summaamme yhdessä menneen päivän tapahtumia ja irtaannumme työmoodista tietoisen läsnäolon avulla. Myös lauantaina on mahdollisuus saunomiseen ja porealtaassa palautumiseen.

Inspiroivat tilat ruokkivat luovuutta.


Sunnuntaina päätämme retriitin. Aamu aloitetaan yhteisellä mindfulness-harjoituksella ja upealla brunssilla, jonka jälkeen on vielä aikaa itsenäiseen työskentelyyn ja yhteiseen reflektointiin. Kotimatkalle lähdemme kello 14.

Viikonlopun tarkempi ohjelma lähetetään osallistujille lähemmin. Tämä retriitti on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat puhtia projektiisi ja tukea sen aloittamiseen tai edistämiseen sekä rentoutta, rauhaa ja palautumista itsellesi. Olet ehkä halunnut kokeilla retriittiä, mutta et ole löytänyt itsellesi sopivaa, ja sinulla on toisaalta vahva halu kehittää yrityksesi toimintaa, mutta jostain syystä työskentely ei etene.

Retriitti on myös hyvä mahdollisuus tulla edistämään yhteisprojektia kollegan tai yrittäjäystävän kanssa!

Nauti kartanon tunnelmasta luonnon syleilyssä

Kartano tarjoaa täydelliset puitteet retriitille.

Retriitti pidetään pyhäinpäiväviikonloppuna 4.-6.11. Suomein kaunein koti -ohjelmastakin tutussa Hiekkaharjun kartanossa Konnevedellä. Jokaiselle retriitin osallistujalle (max. 12 henkilöä) on varattuna oma uniikki huone, joten saat nauttia viikonlopusta ilman, että sinun tarvitsee jakaa huonetta kenenkään kanssa. Kartano on jo ikäneito, joten omia toiletteja huoneissa ole, vaan ne löytyvät käytävältä huoneiden välittömästä läheisyydestä. Huoneessa sinua odottaa oma kylpytakki.

Sinulle on varattu täysin oma huone retriitin ajaksi.

Talon upeat puitteet, Katjan rakkaudella valmistamat ateriat sekä sauna ja poreallas molempina iltoina sekä irrottavat arjesta että luovat varmasti tilaa luovuudelle. Ruoat valmistetaan itse leivästä lähtien ja niissä hyödynnetään sekä paikallisuutta että vuoden kiertokulkua raaka-aineissa.

Kartanon osoite on Hiekkaharjuntie 10, 44300 Konnevesi. Tiedustele myös kimppakyytimahdollisuutta kartanolle.

Koska kartano sijaitsee maalaismaisemissa, talossa käytössäsi on maltillisella nopeudella toimiva Wi-fi, mutta mikäli tarvitset nopeampaa internet-yhteyttä, suosittelemme oman mobiiliverkon jakamista tietokoneeseen. Esimerkiksi minkään suuren videoiden nettiinlatausprojektin kanssa retriittiin ei kuitenkaan ole mielekästä tulla.

Olen valinnut Hiekkaharjun kartanon meille retriitin paikaksi siksi, että siinä yhdistyvät vanhan kartanon tunnelma ripaukseen upeaa luksusta. Kartano on varattu vain meille koko viikonlopuksi, joten rauha ryhmällemme on taattu. On hienoa päästä tekemään tällaista yrittäjäyhteistyötä.

Olisiko tämä sinun huoneesi?

Early bird -hinta 9.9. saakka 590 € + alv 24 %!

Hinta sisältää majoituksen, ruokailut, saunan ja porealtaan, ennakkokyselyn ja henkilökohtaisen tukimateriaalin työskentelyyn sekä ohjauksen.
Varausmaksu 275 € maksetaan ilmoittautumisen jälkeen. Saat laskun sähköpostitse tai verkkolaskuna kahdessa osassa (varausmaksu+loppusumma). Loppusumma maksetaan retriitin viimeiseen päivään 6.11. mennessä (pakettimatkalaki). Retriitti on yrittäjälle verovähennyskelpoinen koulutus.

Retriitin hinta 9.9. jälkeen on 690 € + alv. Mukaan mahtuu 12 ensin ilmoittautunutta, minimiosallistujamäärä on 9. Mikäli sairastut, etkä pääse tulemaan, palautetaan maksu sinulle lääkärintodistusta vastaan. Mikäli pandemiatilanne huononee syksyllä, eikä retriittiä pystytä sen vuoksi järjestämään, maksu palautetaan myös. Muussa tapauksessa ilmoittautuminen on sitova, mutta mikäli et pääse osallistumaan, voit myydä paikkasi eteenpäin.

Miten pääsen mukaan?

Varaa paikkasi tälle lepoa, lempeyttä ja ennen kaikkea aikaansaamisen taikaa sisältävälle retriitille nyt! Voit ilmoittautua joko alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse anne@metsolanne. Oletettavaa on, että retriitti myydään loppuun.

Huom! Lomailen 23.6.-7.8.2022, jolloin luen sähköpostiani kahdesti viikossa. Älä siis hätäile, mikäli joudut odottamaan vastaustani ja vahvistusta ilmoittautumisesta muutaman päivän. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 🙂

Ilmoittautumislomake
Keksitkö parempaa tapaa aloittaa marraskuuta?

Kaikki tämän sivun kuvat: Hiekkaharjun kartano