Metsolanne®

Yrityksen nimi Metsolanne® juontuu oman nimeni lisäksi Keski-Suomessa Hankasalmella sijaitsevan kotimme Metsolan nimestä. Ajattelen, että työstä riippumatta tärkeää hyvinvoinnin kannalta on tasapaino työn ja sen ulkopuolisen elämän välillä. Metsolanne®-nimestä löytyvät myös minulle tärkeä ja voimia tuova metsä ja se, että olen Teidän palveluksessANNE työskennellessäni työnohjaajana ja valmentajana.

Alla oleva kuva on otettu kesäkuussa 2020, kun nousimme aivan kotipihamme vierestä lempeiden tuulien vietäväksi kuumailmapallolennolle. Kuvassa metsien keskellä on kotimme Metsola. Laaja pihapiiri ja ympäröiviä metsiä kiertävät metsätiet mahdollistavat ihanat puitteet työnohjauksille ja valmennuspäiville ulkona luonnossa.


Vuonna 2022 remontoimme tähän 50-luvulla rakennettuun kotitaloomme minulle uuden työtilan, työn mummolan. Työtilaan minun on mahdollisuus ottaa vastaan jopa 8 hengen tiimejä. Voit valita istumapaikaksesi ihanan pehmeän sohvan tai satavuotisen keinutuolin, napata korista lainaan villasukat ja istahtaa punaisen pönttöuunin lämpöön. Tarjoan sinulle kupin teetä tai Hankasalmella paahdettua kahvia samanlaisista kupeista, joista omat mummoni niitä minulle aikanaan tarjosivat. Pitsiliinat pöydillä, viherkasvit ja seinällä tasaisesti nakuttava heilurikello virittävät sinut mummolan lempeään tunnelmaan.

Lisäksi otan asiakkaita vastaan Jyväskylän keskustassa Crazy Town -yrittäjäyhteisön tiloissa tai kuljen asiakkaiden luo ympäri Suomen.

Olet lämpimästi tervetullut!