Metsolanne®

Yrityksen nimi Metsolanne® juontuu oman nimeni lisäksi Keski-Suomessa Hankasalmella sijaitsevan kotimme Metsolan nimestä. Ajattelen, että työstä riippumatta tärkeää hyvinvoinnin kannalta on tasapaino työn ja sen ulkopuolisen elämän välillä. Metsolanne®-nimestä löytyvät myös minulle tärkeä ja voimia tuova metsä ja se, että olen Teidän palveluksessANNE työskennellessäni työnohjaajana ja valmentajana.

Alla oleva kuva on otettu kesäkuussa 2020, kun nousimme aivan kotipihamme vierestä lempeiden tuulien vietäväksi kuumailmapallolennolle. Kuvassa metsien keskellä on kotimme Metsola. Laaja pihapiiri ja ympäröiviä metsiä kiertävät metsätiet mahdollistavat ihanat puitteet työnohjauksille ja valmennuspäiville ulkona luonnossa.


Vuonna 2022 tähän 50-luvulla rakennettuun kotitaloomme valmistuu uusi ja remontoitu työtilani, työn mummola. Tilassa minun on, koronarajoitusten niin salliessa, mahdollisuus ottaa vastaan jopa 8 hengen tiimejä. Työn mummolaa remontoidaan ja sisustetaan palvelumuotoilun keinoja apuna käyttäen. Siitä rakentuukin asiakkaideni unelmien työn mummola, johon on ihanaa ja turvallista saapua. Voit valita istumapaikaksesi ihanan pehmeän sohvan tai satavuotisen keinutuolin, napata korista lainaan villasukat ja istahtaa punaisen pönttöuunin lämpöön. Tarjoan sinulle kupin teetä tai kahvia samanlaisista kupeista, joista omat mummoni niitä minulle aikanaan tarjosivat. Pitsiliinat pöydillä, viherkasvit ja seinällä tasaisesti nakuttava heilurikello virittävät sinut mummolan lempeään tunnelmaan.

Lisäksi otan asiakkaita vastaan Jyväskylän keskustassa Crazy Town -yrittäjäyhteisön tiloissa tai kuljen asiakkaiden luo ympäri Suomen.

Olet lämpimästi tervetullut!