Yrittäjän työvuorolista -valmennus

Vähemmän kiirettä ja haahuilua = enemmän tuottavaa työskentelyä ja vapaa-aikaa!

Yrittäjän työvuorolista on kuukauden mittainen yksilövalmennus, josta saat apua ajankäytön hallintaan

 • Oletko yksin- tai pienyrittäjä? Onko koko ajan kiire? Etkö saa asioita aikaiseksi? Oletko kuormittunut? Onko työtä ja vapaa-aikaa vaikeaa erottaa toisistaan?
 • Yrittäjän työvuorolista on yksilöllisesti räätälöity ajankäytön työkalu. Se pohjana toimivat sinun ja yrityksesi tarpeet ja tavoitteet.
 • Ajankäytön massavalmennusten haaste on usein se, että yleisen tason tietoa on hankalaa soveltaa omaan arkeen ja yritykseen. Yrittäjän työvuorolista -valmennuksessa kaikki tehdään yksilöllisesti juuri sinua ajatellen.
 • Sinut kohtaa työnohjauksen ja itsensä johtamisen ammattilainen, joka aidosti kuuntelee ja on valmiina auttamaan sinua.
 • Käsittelemme ajankäyttöäsi omien ja yrityksesi tavoitteiden, arvojen, tuottavuuden, ja arjen ajankäytön suunnittelun näkökulmista.
 • Valmennuksen aikana paneudumme ajankäyttöösi niin arjen käytännön tekojen kuin syvempienkin pohdintojen ja valintojen näkökulmasta.

Selkeyttä ja
tehoa työhösi
Aikaa niille asioille,
joihin haluat panostaa
Työuupumuksen
ehkäisyä ja
lisää voimavaroja

Kenelle?

 • Olet jo pidempään toiminut tai reippaaseen alkuun päässyt yrittäjä.
 • Sinusta tuntuu, että kalenteristasi loppuvan tunnit kesken.
 • Haluat vapauttaa aikaasi esimerkiksi uusien tuotteiden tai palveluiden luomiseen, markkinointiin somessa, ammatilliseen kehittymiseen tai töistä irroittautumiseen.
 • Et ole vielä totaalisen uupunut, mutta huomaat itsessään kuormittumisen merkkejä.
 • Haluat muutosta ja parempaa palautumista.
 • Arvostat henkilökohtaista, laadukasta ja ammattimaista palvelua.
 • Haluat panostaa omaan hyvinvointiisi.

Pähkinänkuoressa

Valmennuksessa on neljä vaihetta:

 1. Ennakkotehtävä 10-15 min
  Tarvitset vain kynän ja paperia tai kännykän muistion.
 2. Ensimmäinen tapaaminen 2 h
  Tapaamme puhelimitse tai kasvotusten. Saat valmennuksesta mukaasi henkilökohtaisen Yrittäjän työvuorolistasi joko paperilla tai Googlen Jamboardissa. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta Jamboardin käytöstä.
 3. Itsenäisen työskentelyn vaihe 4-5 vk
  Testaat työvuorolistaasi käytännössä. Saat valita: voit konsultoida minua koko valmennuksen ajan TAI minä kysyn kuulumisiasi valmennuksen puolivälissä.
 4. Toinen tapaaminen 45 min
  Reflektoimme kulunutta kuukautta ja työvuorolistasi toimivuutta. Käymme läpi toimivat asiat ja muokkaamme työvuorolistaasi jatkoa ajatellen. Saat varmuutta ja vahvistusta siihen, miten toimia valmennuksen jälkeen ja miten kehittää ajankäyttöäsi edelleen.

Työhyvinvointiasi parantava valmennus maksaa alle yhden sairauslomapäivän verran.

Hinta
1 kk: 349 € + alv. 24 %
(+ mahdolliset matkakulut)

Tule tekemään kanssani hyvää! Jokaista myytyä valmennusta kohti istutetaan puu Kouvolassa sijaitsevalle metsitettävälle Karhunsuolle. Osana vastuullisuustyötään Metsolanne toimii istutapuita.fi yrityskumppanina. 🌲

Palautetta

 “Sain mielenrauhaa – tunteen siitä että hallitsen itse omaa kalenteriani! Aika ja kiire eivät vie minua vaan minä itse säätelen omaa tekemistäni! Vahvistit omia näkemyksiäni työni tärkeydestä ja priorisoinnista. Pidin siitä, että lähdimme pohtimaan asioita omien arvojeni kautta, mutta hyvin oivallisella tavalla toit esiin myös liiketoiminnallisten tavoitteiden merkityksen ajankäyttöön. Tärkeää oli myös tehdä näkyväksi levon ja ns. tyhjän tilan merkitys kalenterissa – näitä ei voi ikinä liikaa korostaa!
– Terhi Kolari, yrittäjä, Ihme ja innostus Oy

“Kiitos Anne, että olet saanu minut rakastumaan uudestaan mun työhön. Työvuorot, jotka tehtiin sun kanssa toimii täydellisesti ja mä odotan jo seuraavaa vuoroa 😍🙏”
– Asiakaspalaute

“Suosittelen valmennusta kenelle tahansa yrittäjälle, etenkin yksinyrittäjälle”
Asiakaspalaute

“En muuttaisi mitään. Jos ennakko- tai kotitehtäviä olisi ollut enemmän, siitä olisi tullut kuormitusta. Erittäin hyvä kokonaisuus juuri tällaisenaan. Pidän siitä että laitoit vielä blogilinkin ja jaoit myös jotain omia kokemuksiasi ja käytäntöjäsi – koin saavani uusia ideoita!”
– Asiakaspalaute

“Parasta oli asiakaslähtöisyys. Osasit mielestäni ihanasti asettua juuri minun tilanteeni pohtimiseen. Ei tuntunut siltä, että yleismaailmallisesti luettelet vain ratkaisuvaihtoehtoja.”
– Asiakaspalaute

Valmentaja

Olen Anne Hämäläinen, Metsolannen yrittäjä ja ammattikohtaaja. Valmennan ja työnohjaan erityisesti pienyrittäjiä. Ajankäytön hallinta, itsensä johtaminen, voimavarat, tunteet ja vuorovaikutus ovat ydinosaamistani. Pohjakoulutukseltani olen sosionomi (YAMK) sekä ammatillinen opettaja (AmO). Tällä hetkellä opiskelen työnohjaajaksi (STOryn opiskelijajäsen) sekä suoritan tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoa.

Valmentajana olen lempeä ja empaattinen, rauhallinen mutta herkästi innostuva sekä ratkaisukeskeinen ja tavoitesuuntautunut. Valmennuspedagogiikkani on yhdistelmä sosiokonstruktivistista oppimisnäkemystä ja tekemälllä oppimisen pedagogiikkaa. Kanssasi pysähdyn kiireettömään läsnäolon hetkeen. Teen paljon etäohjausta, lisäksi kohtaamiset Keski-Suomen ja Savon alueella onnistuvat kasvotusten koronaohjeistukset huomioiden.

Lisää minusta voit lukea täältä!

Tavoitat minut joko 040 753 7520 tai metsolanne@gmail.com.