Yrittäjälle

Lataa maksuton Yksinyrittäjän hyvinvointiopas täältä!

Valmennus

Työssäni työnohjaajana huomasin, että yrittäjät kokevat haasteita erityisesti niin ajankäytön hallinnan kuin jaksamisenkin suhteen. Asiakkaideni tarpeiden pohjalta syntyivät yksilöllisesti räätälöitävät Metsolanne Yrittäjän valmennukset.

Yrittäjän työvuorolista on ajankäytön ja oman työn johtamisen valmennus sinulle, joka haluat saada kalenterisi hallintaan sekä työn ja vapaa-ajan tasapainoon.

Yrittäjän Voimavarahuoltamossa vahvistetaan hyvinvointiasi ja jaksamistasi laaja-alaisesti voimavaranäkökulmasta. Jos koet kuormitusta yrittäjyydessä tai sen ulkopuolella, on tämä valmennus sinua varten.

Varoitus: Valmennukset saattavat lisätä yrittäjän jaksamista ja tunnetta oman työn hallinnasta merkittävästi!

Työnohjaus

Yrittäjän työnohjaus on muutamasta tapaamiskerrasta useaan vuoteen kestävä prosessi, jossa pääset säännöllisesti peilaamaan omaan työhösi ja arkeesi liittyviä kysymyksiä, ajatuksia ja tunteita yhdessä koulutetun työnohjaajan kanssa.

Asioita, joissa olen saanut asiakkaitani auttaa, ovat mm.
❤️ Oman työn arvostus
⭐ Tavoitteiden asettaminen
🖼️ Työn rajaaminen
🗓️ Kehittämistyön kalenterointi
💰 Hinnoittelu
🗣️ Vaikea asiakastilanne
👩‍🚀 Oman ammatti-identiteetin reflektointi
🌏 Uuden suunnan pohdinta
⚖️ Työarjen pienten valintojen puntarointi
🏆 Omien onnistumisten huomaaminen
🕸️ Verkostoitumissuunnitelman tekeminen
🙇‍♀️ Työssä jaksaminen vaikeassa elämäntilanteessa
📍 Työn priorisointi
🤳 Somejumin aukaiseminen
🔋 Voimavarojen kartoitus
🤹‍♀️ Hyvinvointia lisäävän rutiinin löytäminen
🔎 Selittämättömän ja vellovan ahdistuksen ratkominen
✨ Arvojen kirkastaminen
📢 Palautteen antaminen
🧘‍♀️ Keskittymiskyvyn elvyttäminen
🌱 Vahvuuksien käyttöönotto
🎈Työilon ja motivaation etsiminen

“Anne on ollut yksi isoimmista tekijöistä, joiden avulla olen saanut oman kalenterini ja sen sisällön yrittäjänä hallintaan. Lempeästi, todellisia tarpeitani kuunnellen sekä oikeita oivalluksia löytäen on työnohjaukset toteutettu etänä onnistuneesti. Olemme Annen kanssa haaveilleet suuria, keskittyneet tarkkoihin aikatauluihin ja projekteihin sekä tutkineet työarvojani. On ihanaa, ettei minulla tarvitse olla mitään isoja suunnitelmia valmiina ennen tapaamista ja työnohjauksen ilmapiiri on rento ja salliva. Olen ymmärtänyt mitä, miten ja miksi haluan tehdä työni suhteen uuden arjen keskellä. Annella on uskomaton taito kuunnella ja löytää ratkaisut oman pääni sisällä myllertäviin pyörremyrskyihin työn suhteen. Voisin sanoa, että Anne on laittanut kalenterini järjestykseen ja saanut työn teostani tuottavampaa. Nyt vapaa-aikaa on enemmän ja keskityn töitä tehdessä oikeisiin asioihin. En päästä Annea enään minnekään viereltäni”
Annakaisa, 30 vuotta
Fysioterapia- ja valmennusalan yrittäjä, pienen lapsen äiti

Oma lähestymistapani työnohjaukseen on lempeän ratkaisu- ja voimavarakeskeinen: 
“ei korjata sitä, mikä ei ole rikki, vahvistetaan sitä, mikä toimii, ja jos jokin ei toimi, tehdään jotain toisin.” Minulla ei ole valmiita vastauksia eikä ratkaisuja, mutta olen hyvä kysymään oikeita kysymyksiä. En tarjoa pikaratkaisuja tai oikoteitä. Uskon pitkäjänteiseen tekemiseen ja yhdessä oppimiseen. Työnohjaus lähtee aina sinun tarpeistasi, ja on useamman tapaamiskerran kokemuksellinen oppimisprosessi. Lisää työnohjauksesta voit lukea Suomen Työnohjaajat STOry:n sivuilta.

Pidämme työnohjaustapaamisen (60/90 min) joko puhelimitse tai kasvotusten noin kerran kuukaudessa. Yrittäjän työnohjaus on panostus sekä yritykseesi että omaan hyvinvointiisi. Missioni on auttaa yrittäjiä kohti sekä taloudellisesti että henkisesti kannattavaa liiketoimintaa.

Opiskelijahinta vuoden 2021 loppuun 60 € / 60 min, 85 € / 90 min + alv 24 % (+matkakulut). Matkat Hankasalmen alueella sisältyvät hintaan.

Milloin yrittäjä tarvitsee työnohjaajan? Lue täältä!