Yksilösparraus

Kohdennettua apua työsi tai yritystoimintasi tueksi.

Kaipaatko työhösi ulkopuolista tukea ja keskusteluapua? Yksilösparraus on tarkoitettu avuksi akuutteihin tilanteisiin, joissa kaipaat tukea ja “seinää johon heittää palloa”. Autan eri alojen yrittäjiä, työntekijöitä ja esihenkilöitä ja yrittäjiä työnohjauksellisen valmennuksen keinoin. Voit tavata minua 2+1 tunnin mittaisissa sparrauksissa joko etänä, Hankasalmella tai Jyväskylän keskustassa Crazy Townilla. Sparraus on aina tavoitteellista ja luottamuksellista. Sparrauksen aikana pureudumme 1-2 valitsemaasi teemaan. Minä uskon prosesseihin. Sen sijaan, että jättäisin sinut oman onnesi nojaan yksittäisen tapaamiskerran jälkeen, tapaamme kahdesti, jolloin saat sparrauksesta suuremman hyödyn.

Yksilösparrauksessa saat lisää selkeyttä ja näkökulmia.

Sparraukseen valitaan jokin teema, johon tapaamisen aikana pureudutaan. Sivupolkujakaan ei tarvitse pelätä – minä huolehdin siitä, että päädymme oikeiden asioiden äärelle.

Teemoja:

  • Yrittäjälle: kalenterinhallinta ja oman työn johtaminen, omat palvelut ja niiden kannattavuus, yrityksen talous, strategia, brändin kehittäminen, ideointi, innovointi, tuotteistaminen ja palvelumuotoilu, fokuksen löytäminen ja työn rajaaminen, palautuminen, yrittäjäidentiteetin ja tulevaisuuden selkeyttäminen
  • Esihenkilölle: kalenterinhallinta ja oman työn johtaminen, haastavat tilanteet työyhteisössä, palautteen antaminen ja vuorovaikutus, vaikeat asiakastilanteet, työn rajaaminen ja palautuminen, oma esihenkilö- ja ammatti-identiteetti sekä urasuunnittelu
  • Työntekijälle: kalenterinhallinta ja oman työn johtaminen, työn perustehtävän kirkastaminen ja priorisointi, työn rajaaminen ja palautuminen, vaikeat asiakastilanteet, ammatti-identiteetti ja urasuunnittelu

Sparraukseni on työnohjauksellista. En tule neuvomaan sinua siinä, miten sinun tulisi työtäsi tehdä, sillä sinä olet oman työsi ja tilanteesi asiantuntija. Minun tehtäväni on kuunnella ja kysyä oikeanlaisia kysymyksiä sekä nostaa esille erilaisia näkökulmia. Autan sinua oman tilanteesi peilaamisessa ja ratkaisujen löytämisessä. Lisäksi minulla on työkalupakissani käytännön työkaluja avuksesi työn arkeen ja muun muassa liiketoiminnan kehittämiseen. Annan käyttöösi tietoni ja osaamiseni – sinä päätät, millaisia ratkaisuja teet.

“Anne osasi ihanasti napata puheestani tärkeitä asioita ja kysyä niistä lisää. Tuli sellainen olo, että minut kohdataan ja minua kuunnellaan!”
– Asiakaspalaute tapaamisesta

Hinta:
379 € + alv 24 % / 120 + 60 min tapaamiset
Hintaan lisätään mahdolliset matkakulut Hankasalmelta (0,50 € + alv 24 % / km). Matkakulut Hankasalmen alueella sekä Jyväskylän Crazy Townilla sisältyvät hintaan. Ohjaus onnistuu myös etäyhteyksin.

Varaa aikasi soittamalla, WhatsApilla tai viestillä 040 753 7520 tai anne@metsolanne.fi. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen.

Huom! Voimme myös rakentaa tarpeitasi parhaiten palvelevan pidemmän valmennusprosessin tai vaikka yhden valmennuspäivän (3 x 2 h + ruokatauko), jossa perehdymme useampaan teemaan tai syväluotaamme yhtä aihealuetta tai projektia. Yksilösparraus on myös hyvä tapa kokeilla, voisiko työnohjauksesta olla sinulle hyötyä.

Työnantaja

Yksilösparrauksesta voit saada tukea työntekijällesi esimerkiksi uuden työn haltuunottoon ja itseohjautuvuuteen työssä, työn rytmittämiseen ja priorisointiin, oman työn kehittämiseen, tiimissä toimimiseen tai tunnekuorman purkamiseen. Yksilösparraus keventää myös esihenkilön kuormaa ja tukee positiivisesti koko työyhteisöä.

Pyydä rohkeasti tarjousta useammalle työntekijälle joko yksittäisiin tai säännöllisiin tapaamisiin. Teen myös ryhmätyönohjausta sekä koulutusta ja valmennusta.

Sparraajasi

Päivystävä työnohjaajasi Anne. Kuva: Fanny Saarelainen

Olen Hämäläisen Anne, ja yritykseni Metsolanne toimii työn mummolana jo 100+ yrittäjälle, esihenkilölle ja asiantuntijana. Ohjauskokemusta minulle on karttunut jo yli 20 vuoden ajan. Olen koulutukseltani työnohjaaja STOry, sosionomi YAMK, ammatillinen opettaja, yrittäjä sekä tuotekehittäjämestari. Tällä hetkellä opiskelen tulevaisuuden liiketoiminnan johtamista (tradenomi YAMK). Vahvuuteni on läsnäolevassa kohtaamisessa sekä juurisyiden ja ratkaisujen etsimisessä.