Yhteisöille

Työnohjaus

“Sun työnohjausta voi suositella niille tiimeille ja yrityksille, jotka tietävät tarvitsevansa apua, mutta ovat kyllästyneitä kaiken maailman konsultteihin. Sinä autat oikeasti havaitsemaan esteet ja mahdollisuudet sekä löytämään ratkaisut siihen, miten asiat saadaan vietyä käytäntöön.”
 • Onko organisaatiossanne henkilöitä, jotka kaipaisivat työlleen, jaksamiselleen tai ammatti-identiteetilleen tukea ja vahvistusta?
 • Onko vuorovaikutuskulttuurissa parantamisen varaa tai tiimiltä perustehtävä hukassa?
 • Onko tulossa muutoksia, jotka vaativat tiimin sitouttamista?
 • Haluatteko panostaa henkilöstönne hyvinvointiin etupainotteisesti?
 • Valitkaa silloin työnohjaus yksilöille tai ryhmälle.

Työnohjaus on prosessi, jonka avulla voidaan parantaa työhyvinvointia ja organisaation vuorovaikutuskulttuuria sekä lisätä työn tuloksellisuutta. Prosessissa tutkitaan ja jäsennetään työhön ja työyhteisöön liittyviä ajatuksia, tunteita ja kysymyksiä yhdessä koulutetun työnohjaajan kanssa.

 • Prosessin kesto alkaen 3 kk
 • Tapaamiset 2-5 viikon välein
 • Tapaamisen kesto 60 tai 90 min
 • Tapahtuu työpaikallanne, Metsolassa, Jyväskylän Crazy Townilla tai etänä
 • Työnohjauksella voidaan muun muassa pienentää ja ennaltaehkäistä kuormituksesta johtuvien sairauspoissaolojen määrää.
 • Koko vuoden yksilötyönohjaus maksaa työnantajalle vähemmän kuin työntekijän kahden viikon sairauspoissaolo
 • Oma lähestymistapani työnohjaukseen on lempeän voimavara- ja ratkaisukeskeinen.
 • Käytän menetelminä keskustelua ja toiveidenne mukaan myös toiminnallisia menetelmiä. Työnohjaajana luotan ryhmään ja siinä olemassaolevaan osaamiseen.

Hinnat:
Yksilötyönohjaus 60/90 min (työntekijöille, esihenkilöille, yrittäjille)
60 min: 119 € + alv
90 min: 159 € + alv

Ryhmätyönohjaus 90 min
(tiimeille, samaa työtä eri tiimeissä tekeville, työyhteisöille)
-4 hlö: 249 € + alv 24 %
5-7 hlö 299 € + alv 24 %
8-10 hlö 319 € + alv 24 %
11+ hlö sovitaan erikseen

Hintaan lisätään mahdolliset matkakulut Hankasalmelta (0,50 € + alv 24 % / km). Matkakulut Hankasalmen alueella sisältyvät hintaan. Ohjaus onnistuu sekä etänä että turvaväleillä.

Palautetta

“Annella on hyvin ihmisläheinen ja lempeä tapa kohdata ihmisiä ja se välittyy jopa etäyhteyksin! Emme ole ikinä tavanneet face-to-face, mutta Anne osaa välittää itsestään hyvin läheisen ja lämpimän tunteen ja itselläni oli turvallinen olo puhua vaikeammistakin asioista. Pystyin Annen ohjauksessa avautumaan, vaikka olen uusi työntekijä ja vielä vieraantuntuisessa työyhteisössä. Kun tarkastelen Annea verrattuna edeltäviin työnohjaajiin, niin Anne on ehdottomasti kaikista paras. Pidin myös siitä, että Annella oli mietittynä valmiiksi runkoa ja menetelmiä työnohjaussessioihin, mutta niistä ei pidetty kiinni kynsin ja hampain. Eli joustavuutta ja tilanteeseen sopeutumisen taitoa löytyy. Annella löytyi myös osuvia havaintoja sekä kykyä luoda aiheista yhteyksiä myös tutkittuun tietoon.”
Ryhmätyönohjaukseen osallistuja

Koulutus

Autan eri alojen tiimejä ja työyhteisöjä kohti tuottavampaa ja tasapainoisempaa työarkea. Koulutusten kesto vaihtelee parin tunnin tyhy-iltapäivistä useamman kuukauden syväluotaaviin koulutus- ja kehitysprosesseihin. Haluatte sitten iloa ja virkistystä, uuden oppimista ja tiimin vahvistamista tai vaikeisiin asioihin ja tunteisiin pysähtymistä, olen täällä teitä varten.

En tule kertomaan teille, miten asiat pitäisi tehdä, vaan etsimme yhdessä parhaat ratkaisut juuri teidän tilanteeseenne. Kouluttajana uskon avoimuuteen, yhdessä tekemiseen ja ratkaisukeskeisyteen. Edellämainittuja höystän valmennuksissani lämmöllä ja huumorilla. Pedagogikkani on yhdistelmä sosio-konstruktivistista oppimisnäkemystä, dialogista muutospedagogiikkaa sekä tekemällä oppimista.

Koulutusteemat:

 • Ajanhallinta ja oman työn johtaminen
 • Voimavarat ja palautuminen
 • Palaute ja vuorovaikutus
 • Tunteet ja tunnetaidot
 • Vahvuudet ja piilevän potentiaalin käyttöönotto
 • Motivaatio ja volitio
 • Strategia, tavoitteet ja reflektointi
 • Projektityön ABC
 • Osallisuus ja asiakaslähtöisyys
 • Ryhmänohjaus / tiimin johtaminen

Hinnat:
2 h: 690 € + alv 24 %
Puoli päivää: 990 € + alv 24 %
Koko päivä: 1290 € + alv 24 %

Hintaan lisätään mahdolliset matkakulut Hankasalmelta (0,50 € + alv 24 % / km). Matkakulut Hankasalmen alueella sisältyvät hintaan. Ohjaus onnistuu sekä etänä että turvaväleillä.

Sote-, nuoriso- ja kriminaalityön järjestöt: Teidän työnne on minulle erityisen rakasta aiemman työtaustani vuoksi. Yrittäjänä haluan kantaa yhteiskuntavastuutani siten, että tarjoan sote-, nuoriso- ja kriminaalityön järjestöille koulutuksia edullisempaan hintaan. Koulutan ja ohjaan myös esimerkiksi vapaaehtoistoimijoita. Pyydä siis rohkeasti tarjous!

Asiakkaitani:

Palautetta

“Pohdin tämä syksyn henkilöstön tyhy-iltapäivän teemaa pitkään. Takana on eriskummallinen vuosi, ja sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstö on ollut suuren kuorman kantajana jo pitkään. Selvää oli, että tyhy on jotain, mikä tarjoaa meille rauhoittumista ja voimaantumista, mutta toteuttamistapa oli vielä kadoksissa. Kunnes eräänä iltana Instagramissa oli Metsolanne-Annen päivitys Voimavarahuoltamosta! Heti tuli tunne, että tämä on se juttu!

Ja niinhän se oli! Kaksi eri työyhteisöä ja kaksi eri Huoltamoa. Ja miten hyvin Anne toi meidät perusasioiden äärelle kaiken tämän kaaoksen ja epätietoisuuden keskellä. Huoltamon tunnelma oli rauhallinen ja samalla hyvin avoin kaikille tunteille ja mielessä pyöriville asioille. Niitä mietittiin monelta kantilta. Pohdittiin vaikuttamisen mahdollisuuksia ja myös sitä, mihin ei voida vaikuttaa. Välineiksi tähän riitti paperi, kynä ja se isoin asia, kohtaaminen. Tehtiin ajatustyötä ja pieniä, mutta niin tärkeitä lupauksia, millä ensi vuonna tuemme meitä itseämme jaksamaan.”

– Sosiaali- ja terveysalan esihenkilö

Henkilöstöpäivät

Yhdistimme voimamme Tapahtumatoimisto Evendan kanssa, jotta te saisitte enemmän. Tarjoamme henkilöstöpäiviinne räätälöityjä koko päivän ohjelmapaketteja. Ne sisältävät aamupäivälle Metsolannen koulutuksellisen osuuden ja iltapäivälle Evendan rennon ohjelmasisällön. Näin saatte laadukkaat ohjelmat koko päivään ilman turhaa etsimistä, vertailua ja kilpailutuksia. Evendalla on Keski-Suomen alueella useita yhteistyökumppaneita, joilta järjestyvät myös tarvittaessa upeat tilat ja tarjoilut henkilöstöpäiviin.

Hinta alkaen: 1190 € + alv 24 %

työyhteisö työnohjaus tiimi valmennus