Voimavarahuoltamo™

Sujuvampaa ja vähemmän kuormittavaa arkea

Rutiineilla rakennettua hyvinvointia
Työuupumuksen
ehkäisyä ja
lisää voimavaroja

“Valmennus tuli minulle juuri oikea-aikaisesti. Tunnistin itsessäni uupumisen merkkejä, mutta olin mielestäni vielä työkykyinen. Valmennuksen avulla työkykyni koheni merkittävästi. Valmennuksen loputtua minulla ei ollut lainkaan uupumisen merkkejä. Päinvastoin olin todella suurella innolla ja draivilla tarttumassa työhön ja uskaltauduin uusien haasteiden pariin. Uupumuksen juurisyyt myös löytyivät valmennuksen aikana ja näihin pureuduttiin hyvin. 

Valmennuksesta sain työkaluja, joista osaa käytän jokaisena arkipäivänä ja osaa käytän tarvittaessa haasteiden äärellä. Valmennus oli intiimi, luottamuksellinen, keskustelu oli helppoa ja harjoitteet ja työkalut olivat selvästi juuri minulle räätälöityjä. Yksi parhaista asioista oli toteutuksen vaivattomuus; se ettei tarvinnut kirjautua tai liittyä mihinkään, teki osallistumisesta vaivatonta ja helppoa.

-Sanna, 36, kuntoutus- ja terapia-alan yrittäjä

Voimavarahuoltamo on yksilövalmennus, jossa vahvistat hyvinvointiasi.

Mitä?

 • Tarvitsetko hyvinvoinnillesi lempeän mutta tavoitteellisen aikalisän? Voimavarahuoltamo on 1-2 kuukauden mittainen yksilövalmennus, jonka aikana kasvatat voimavarojasi.
 • Monet työ- ja elämäntapamuutokset epäonnistuvat sen vuoksi, että halutaan muuttaa liian paljon liian lyhyessä ajassa. Tästä valmennuksesta et lähde mukanasi sivutolkulla uusia elämäntapaohjeita tai -ohjelmia. Voimavarahuoltamossa harjoitellaan pieniä, realistisia, hyvinvointia lisääviä rutiineja ja toimintatapoja, jotka auttavat sinua arjessasi.
 • Käymme läpi nykyistä työ- ja elämäntilannettasi.
 • Huomioimme elämäsi eri osa-alueet ja sen, että ne kaikki vaikuttavat toisiinsa.
 • Etsimme yhdessä käytännön ratkaisuja sinua kuormittaviin haasteisiin. Ratkaisut ovat sinussa itsessäsi. Minä valmentajana autan sinua löytämään ne.
 • Kartoitamme vahvuuksiasi ja valjastamme ne käyttöösi.
 • Pysähdymme myös voimavarojen peruspilareiden – levon, liikunnan ja ravinnon – äärelle.
 • Hyödynnämme myös tietoisen läsnäolon harjoitteita, jotka jäävät käyttöösi myös valmennuksen jälkeen.
 • Valmentajanasi on ohjaustyön ja itsensä johtamisen ammattilainen. Olen valmiina kuuntelemaan ja auttamaan juuri sinua. Valmennusotteeni on voimavara- ja ratkaisukeskeinen.

“Hyvinvoinnin suorittaminen ei johda mihinkään.”

Teoksesta “To do: terveys”

Kenelle?

 • Olet yrittäjä, somevaikuttaja, esihenkilö tai työntekijä, jonka arki on pirstaleista.
 • Kaipaat sekä hengähdystaukoa että pitkäkestoista hyvinvointia ja tasapainoa arkeesi.
 • Et halua kuormittaa läheisesiäsi muutosprosessilla, mutta kaipaat ulkopuolista peiliä tueksesi.
 • Tarvitset kevyemmän tukimuodon kuin terapia, mutta et koe perinteisiä hyvinvointivalmennuksia tarpeitasi palvelevaksi.
 • Sinulla on taustallasi uupumiskokemus tai koet juuri nyt akuuttia kuormitusta ja paineita, muttet ole vielä täysin uupunut.
 • Haluat sekä tehdä oivalluksia itsestäsi että saada käytännön työkaluja arkeesi.
 • Arvostat henkilökohtaista, laadukasta ja ammattimaista palvelua.
 • Haluat panostaa omaan hyvinvointiisi.

Miten?

Valmennuksen kokonaiskesto on 1-2 kuukautta valintasi mukaan.

Valmennuksen vaiheet:

 • 10-15 minuuttia kestävä ennakkotehtävä. Tarvitset vain kynän ja paperia tai kännykän muistion.
 • 2 h valmennustapaaminen joko puhelimitse tai kasvotusten. Saat valmennuksestasi mukaan työkaluja haastaviin tilanteisiin, sekä 1-2 pientä hyvinvointiasi tukevaa rutiinia harjoiteltavaksesi.
 • 4-5 viikon itsenäinen työskentelyvaihe. Harjoittelet uusia rutiinejasi ja kokeilet uusia toimintamallejasi. Voit konsultoida minua sähköpostitse koko valmennuksen ajan TAI valita, että kysyn sinulta kuulumiset apaamisten välillä.
 • 45 min tilannekatsaus puhelimitse. Reflektoimme kulunutta kuukautta ja tekemiäsi muutoksia. Käymme läpi toimivat asiat ja muutostarpeet valmennuksen tässä vaiheessa. Valitset itsellesi 1-2 uutta rutiinia harjoiteltavaksi.

  2 kuukauden valmennukseen kuuluu lisäksi:
 • 4-5 viikon itsenäinen työskentelyvaihe. Harjoittelet uusia rutiinejasi. Voit edelleen konsultoida minua sähköpostitse koko valmennuksen ajan TAI valita, että kysyn kuulumisiasi tapaamisten puolivälissä.
 • 45 min päätöstapaaminen puhelimitse. Käymme läpi toimivat asiat ja muutostarpeet jatkoa ajatellen. Saat varmuutta ja vahvistusta siihen, miten toimia valmennuksen jälkeen.

Työhyvinvointiasi parantava valmennus maksaa alle sairauslomapäivän verran.

Hinta:
1 kk: 349 € + alv 24 %
2 kk: 659 € + alv 24 %

Lue somevaikuttaja Tinna Pehkosen (@tinnahenriikka) kokemus Voimavarahuoltamosta täältä!

Tule tekemään kanssani hyvää! Jokaista myytyä valmennusta kohti istutetaan puu Kouvolassa sijaitsevalle metsitettävälle Karhunsuolle. Osana vastuullisuustyötään Metsolanne toimii istutapuita.fi yrityskumppanina. 🌲

Valmentajasi

Yrittäjän voimavarahuoltamo. Valmentaja, työnohjaaja Anne Hämäläinen, Metsolanne.

Olen Anne Hämäläinen, Metsolannen yrittäjä ja ammattikohtaaja. Ajankäytön hallinta, itsensä johtaminen, voimavarat, tunteet ja vuorovaikutus ovat ydinosaamistani. Pohjakoulutukseltani olen sosionomi (YAMK) sekä ammatillinen opettaja (AmO). Tällä hetkellä opiskelen työnohjaajaksi (STOryn opiskelijajäsen), sekä suoritan tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoa.

Valmentajana olen lempeä ja empaattinen, rauhallinen mutta herkästi innostuva sekä ratkaisukeskeinen ja tavoitesuuntautunut. Valmennusfilosofiani on yhdistelmä sosiokonstruktivistista oppimisnäkemystä sekä tekemällä oppimisen pedagogiikkaa. Kanssasi pysähdyn kiireettömään läsnäolon hetkeen. Teen paljon etäohjausta, lisäksi kohtaamiset Keski-Suomen ja Savon alueella onnistuvat kasvotusten!

Lisää minusta voit lukea täältä!

Tavoitat minut joko 040 753 7520 tai anne@metsolanne.fi.