Verkkokurssit

Kesytä kalenterisi -verkkokurssi

Entä jos työviikkosi olisikin selkeä, tehokas ja silti aikaa olisi myös palautumiselle?

Mikäli haluat löytää toimivia mentelmiä kalenterisi sekä to do -listasi kesyttämiseen, tartu Kesytä kalenterisi – ajanhallinnan verkkokurssiin, joka on perusteellinen mutta käytännönläheinen matka ajankäytön hallintasi ja oman työsi johtamisen ytimeen.

Oletko kuormittunut ja kiireinen? Onko sinulla ajankäytön haasteita? Hamstraatko liikaa tekemistä? Karkaako ajatus ja yritätkö tehdä monta asiaa yhtä aikaa? Mikäli vastasit johonkin edellisistä kyllä, on tämä kurssi sinua varten!

Jos työsi on pirstaleista ja tuntuu, että ajoittain kalenterisi hallitsee sinua etkä sinä sitä, hyödyt tämän kurssin opeista. Tartut kurssilla käytännön työkaluihin. Samalla sukellat myös syvemmälle oman ajankäyttösi kipukohtiin ja vahvuuksiin. Mikäli et ole valmis muuttamaan omia uskomuksiasi ja työskentelytapojasi, jotta arkesi olisi helpompaa, ei tämä kurssi ole sinua varten! Kurssi avautuu seuraavan kerran syksyllä 2022.

Voimavarapysäkki-miniverkkokurssi

“Videon ja tehtävien äärellä hetkeksi oikeasti pysähtyy ja miettii omaa tilannettaan. Vartissa ei mikään maailma kaadu tai työasiat muutu katastrofiksi, mutta omalle voinnille se pysähtyminen tuollaisen äärelle on merkittävää.”
-Asiakaspalaute

Voimavarapysäkki-miniverkkokurssin 15 minuutin videon ja siihen liittyvien viiden tehtävän avulla kartoitat omia kuormitus- ja voimavaratekijöitäsi nykyhetkessä, fokusoit tekemistäsi ja vahvistat hyvinvointiasi pienin arkisin teoin. Oiva aineeton lahjaidea itselle tai läheiselle!Hinta 14,90 € sis. alv 24 %