Somevaikuttajalle

Valmennus

Somevaikuttajan työvuorolista on vaikuttajan ajankäytön yksilövalmennus. Jos sinusta tuntuu, että sometyö syö kaiken aikasi, työn ja vapaa-ajan rajaaminen on vaikeaa, tekemisen fokus on hukassa tai olet jatkuvasti kiireinen, on tämä valmennus sinua varten!

Elokuussa 2021 lanseerataan Somevaikuttajan Voimavarahuoltamo -valmennus.
Yksilövalmennuksessa pääset tutkimaan sinua kuormittavia ja voimavaroja tuovia tekijöitä, ratkaisemaan ajankohtaisia haasteita ja opettelemaan pieniä, hyvinvointiasi tukevia rutiineja. Kehitämme tätä valmennusta tällä hetkellä yhteistyössä vaikuttajien kanssa – pysy siis kuulolla!

Työnohjaus

Kaipaatko jotakuta ulkopuolista, jonka kanssa keskustella ja purkaa vaikuttajan työhösi liittyviä kysymyksiä, ajatuksia ja tunteita? Haluatko kehittää työtäsi vaikuttajana ja parantaa samalla omaa hyvinvointiasi ja jaksamistasi? Ahdistaako kommenttien tuoma tunnekuorma? Työnohjauksessa tutkitaan omaa työtä yhdessä koulutetun työnohjaajan kanssa. Juttelemme noin kerran kuussa puhelimessa, videovälitteisesti tai kasvotusten 1-1,5 tuntia juuri niiden teemojen ja asioiden äärellä, joihin sinä kaipaat tukea ja kehitystä. Olen työnohjannut useita somevaikuttajia, joten alan erityispiirteet ja haasteet ovat minulle tuttuja.

Oma lähestymistapani työnohjaukseen on lempeän ratkaisu- ja voimavarakeskeinen: 
“ei korjata sitä, mikä ei ole rikki, vahvistetaan sitä, mikä toimii, ja jos jokin ei toimi, tehdään jotain toisin.” Minulla ei ole valmiita vastauksia eikä ratkaisuja, mutta olen hyvä kysymään oikeita kysymyksiä. En tarjoa pikaratkaisuja tai oikoteitä. Uskon pitkäjänteiseen tekemiseen ja yhdessä oppimiseen. Työnohjaus lähtee aina sinun tarpeistasi, ja on useamman tapaamiskerran kokemuksellinen oppimisprosessi. Lisää työnohjauksesta voit lukea Suomen työnohjaajat STOry ry:n sivuilta.

Opiskelijahinta vuoden 2021 loppuun 60 €/60 min, 85 €/90 min + alv 24 %
(+ matkakulut). Hankasalmen alueella matkakulut sisältyvät hintaan.

Tapaamisemme tapahtuvat puhelimitse muutaman viikon välein. Työskentely Annen kanssa on ollut ensihetkistä mutkatonta. Olen yksinyrittäjä, somevaikuttaja ja teen myös freelancerina toimittajan ja sisällöntuottajan töitä. Työni on hajanaista ja toisinaan myös yksinäistä. Anne on osannut vapauttaa minussa voimavaroja, joita en tiennyt olevan. Kun minä pidän jotain ominaisuuttani vikana, Anne näkee siinä mahdollisuuden. Olen niin perfektionismiin kuin vitkasteluunkin taipuvainen ihminen. Annen kanssa on ollut hienoa käydä läpi niin sitä, että millaisena näen itseni ja toisaalta niitä asioita, joissa voisin kehittyä.

Voin täysin varauksetta suositella Annea jokaiselle, joka kaipaa työminänsä kehittämiseen sparraajaa ja ihmistä, joka ymmärtää senkin, että muutos ei aina ole nopeaa. Anne ei ole työnohjaajana pelkkä tsemppipuheiden pitäjä. Häneltä saa myös käytännön vinkkejä ja aivan oikeasti asialleen omistautuvan ihmisen rinnalleen kulkemaan.


MARJUT OLLILA, SIMPPELI SORMIRUOKAKEITTIÖ

Katso lisäksi palvelut yrittäjälle!