Päivystävä työnohjaaja

Tukea työsi arkeen.

Kaipaatko työhösi kertaluontoista tukea ja keskusteluapua? Kaipaisitko työnohjausta, mutta sinulla ei ole mahdollisuutta pidempään työnohjausprosessiin? Silloin ratkaisusi on päivystävä työnohjaaja! Päivystävä työnohjaus kasvattaa työhyvinvointia ja työkykyä, mahdollistaa oppimisen ja kehittymisen sekä vahvistaa yrityksen tärkeintä resurssia – työtä tekevää ihmistä. Autan eri alojen työntekijöitä, esihenkilöitä ja yrittäjiä oman työn hallinnan lisäämisessä. Voit tavata minua tunnin mittaisissa tapaamisissa joko etänä tai Jyväskylän keskustassa Crazy Townilla. Keskustelu on aina tavoitteellista ja luottamuksellista.

“Anne osasi ihanasti napata puheestani tärkeitä asioita ja kysyä niistä lisää. Tuli sellainen olo, että minut kohdataan ja minua kuunnellaan!”
– Asiakaspalaute tapaamisesta

Päivystävän työnohjaajan vastaanotolla lisätään oman työn hallintaa.

Päivystävältä työnohjaajalta saat apua esimerkiksi seuraavissa asioissa:

  • työstressi tai -kuormitus 
  • työn ulkopuoliset asiat vaikuttavat työntekoon
  • haasteet ajanhallinnassa tai työn priorisoinnissa
  • oman työn jäsentäminen ja rajaaminen
  • vaikea asiakastilanne
  • vaikea tilanne tiimissä
  • halu pohtia omaa ammatillista tai yrittäjäidentiteettiä
  • kiireen tunne ja keskittymisen vaikeudet 
  • ideoiden pallottelu jonkun ulkopuolisen kanssa
  • esihenkilötyön haasteet

Tapaamiset lähtevät aina sinun tavoitteistasi käsin. Puolentoista tunnin aikana ehditään pureutua 1-3 haasteeseen. Päivystävä työnohjaaja ei tule neuvomaan sinua siinä, miten sinun tulisi työtäsi tehdä, sillä sinä olet oman työsi ja tilanteesi asiantuntija. Työnohjaajan tehtävänä on kuunnella ja kysyä oikeanlaisia kysymyksiä sekä nostaa esille erilaisia näkökulmia. Autan sinua oman tilanteesi peilaamisessa ja ratkaisujen löytämisessä. Lisäksi minulla on työkalupakissani käytännön työkaluja avuksesi työn arkeen.

Hinta:
175 € + alv 24 % / 90 min tapaamiskerta

Varaa aikasi soittamalla, WhatsApilla tai viestillä 040 753 7520 tai anne@metsolanne.fi. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen.

Päivystävän työnohjaajan tapaamiset on tarkoitettu avuksi akuutteihin tilanteisiin, joissa kaipaat tukea ja sparrausta. Usein jo yhdenkin kerran työnohjauksellisesta keskustelusta on merkittävää apua. Parhaisiin tuloksiin päästään pidemmmässä työnohjausprosessissa. Päivystävän työnohjaajan tapaaminen on myös hyvä tapa kokeilla, voisiko työnohjauksesta olla apua omaan työhön ja hyvinvointiin.

“Ei tule mieleen erityistä kehitettävää. Palvelusta saisi ehdottomasti parhaan tehon, kun kävisi useasti.”
-Asiakaspalaute tapaamisesta

Työnantaja

Päivystävältä työnohjaajalta voit saada tukea työntekijällesi esimerkiksi uuden työn haltuunottoon ja itseohjautuvuuteen työssä, työn rytmittämiseen ja priorisointiin, oman työn kehittämiseen, tiimissä toimimiseen tai tunnekuorman purkamiseen. Päivystävän työnohjaajan työ keventää myös esihenkilön kuormaa ja tukee positiivisesti koko työyhteisöä.

Pyydä rohkeasti tarjousta useammalle työntekijälle joko yksittäisiin tai säännöllisiin tapaamisiin. Teen myös ryhmätyönohjausta sekä koulutusta ja valmennusta.

Kuka päivystävä työnohjaaja?

Päivystävä työnohjaajasi Anne. Kuva: Fanny Saarelainen

Olen Hämäläisen Anne ja yritykseni Metsolanne on työn mummola. Ohjauskokemusta minulle on karttunut jo yli 20 vuoden ajan. Olen koulutukseltani työnohjaaja STOry, sosionomi (YAMK), ammatillinen opettaja sekä tuotekehittäjämestari. Tällä hetkellä opiskelen yrittäjyyden ammattitutkintoa. Työnohjaajana olen lempeän napakka sekä ratkaisukeskeinen. Saat tulla luokseni juuri sellaisena kuin olet.