Neurosonic®

Tarjoan Neurosonic®-rentoutushetkiä työtilassani, kotonamme Metsolassa, Hankasalmen Kankaisten kylällä (Metsolantie 81, 41580 Sauvamäki). Vuokraan patjaa myös sekä koteihin että työpaikoille Hankasalmella ja lähikunnissa.

Suomessa kehitetty Neurosonic on helppo, turvallinen ja luonnollinen hoitomuoto. Yleinen hyvinvointi kasvaa usein jo muutaman hoitokerran jälkeen. Neurosonic-hoitoja käytetään erityisesti stressin oireiden lievitykseen sekä unenlaadun parantamiseen, mutta myös lihasten kireyteen ja erilaisten kiputilojen helpottamiseen. Neurosonic-hoito auttaa myös sekä fyysiseen että henkiseen palautumiseen.

Neurosonicin terveyshyödyt perustuvat tutkimusnäyttöön ja sitä käytetään esimerkiksi sairaaloissa lääketieteellisen hoidon tukena. Lue lisää siitä, millaisiin asioihin Neurosonicista on tutkimusten mukaan apua.

Miten Neurosonic toimii?

Neurosonic-patja tuottaa erittäin matalataajuista värähtelyä. Värähtely tapahtuu hoitopatjan kautta, jonka taajuusalue on suunniteltu herättämään kehomme luonnollinen tapa reagoida ja vapauttaa hermostollista stressiä. Luonnollisena mekanismina värähtely vaikuttaa kehon kautta rauhoittavasti autonomiseen hermostoon ja mieleen. Neurosonic rentoutusmenetelmä ohjaa kehoasi meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin palautumisesi nopeutuu ja tehostuu. Unen terveet mekanismit palautuvat ja samalla moni muukin asia kehossa ja mielessä saa mahdollisuuden korjaantumiselle. Hermoston mekanismit siis aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja asiakaskokemusten mukaan myös kipu helpottuvat. Kyseessä ei siis ole perinteinen hierontapatja, joka kourii ja vaivaa, vaan taustalla on hienovarainen teknologia, jonka vaikutus menee paljon pintaa syvemmälle.

Mitä hoidossa tapahtuu?

Metsolannen Neurosonic on lattiatasossa oleva patja, jolle asetut vaatteet päällä makaamaan. Laitteessa on valittavissa erimittaisia rentouttavia, aktivoivia ja palauttavia ohelmia. Teen sinulle kyselemällä alkukartoituksen, jonka perusteella valitsemme sinulle sopivan ohjelman. Minä peittelen sinut, ohjelmoin patjan ja poistun huoneesta, jolloin pääset rauhassa rentoutumaan. Huoneessa soi halutessasi Neurosonic-ohjelmia varten valittu rauhoittava musiikki tai luonnon ääniä. Voit myös joko ottaa omat kuulokkeet mukaan tai vain nauttia hiljaisuudesta. Tämä on aikaa itsellesi, tilaisuus rentoutua ja palautua. Saavun huoneeseen hetki ohjelman päätyttyä. Saat nousta peiton alta omassa rauhassasi.

Miltä Neurosonic tuntuu?

Värähtelyn voimakkuus ja rytmi vaihtelee eri ohjelmissa. Rentouttavat ohjelmat sisältävät rauhallista, kevyttä värähtelyä, jonka aikana on helppo nukahtaa. Aktivoivat ja palauttavat ohjelmat puolestaan sisältävät myös rytmikkäämpiä ja tehokkaampia hierovia osuuksia. Hoito on kaikissa ohjelmissa kuitenkin hyvin miellyttävää ja täysin kivutonta. Värähtely on yllättävän kevyttä, mutta sitäkin tehokkaampaa.

Vibraatio kohdistetaan koko kehoon yhtäaikaisesti tai erikseen haluttuihin kehon osiin. Värähtely etenee syvälle kehon kudoksiin aiheuttaen nesteissä ja kudoksissa myötävärähtelyä, jonka vuoksi menetelmä eroaa täysin perinteisistä hierovista tuotteista.

Värähtely toimii samalla alueella kuin kehon kudosten omat värähtelyt ja tämän vuoksi sivuoireiden mahdollisuus on vähäinen. Joillekin voi tulla sivuoireina huonovointisuutta tai päänsärkyä, mutta tämän jää yleensä pois 1-2 käyttökerran jälkeen. Välttääksesi huonovointisuutta ja päänsärkyä käytön jälkeen suosittelemme aloittamaan lempeillä ohjelmilla ja juomaan reilusti vettä.

Mihin Neurosonicista on apua?

Ihmiset hakevat Neurosonicista apua muun muassa näihin asioihin:

 • Unihäiriöt
 • Levottomat jalat
 • Palautumisen tukeminen
 • Stressi ja sen aiheuttamat oireet
 • Ahdistuneisuus, henkinen jännitys, masennus
 • Fibromyalgia
 • Kiputilat, erityisesti stressiperäiset (ei sovellu tulehduskivun hoitoon)
 • Korkea verenpaine
 • Suolisto-oireet
 • Lihasjännitykset
 • Verenkiertohäiriöt
 • Turvotus
 • Vaihdevuosioireet
 • Migreeni, jännityspäänsärky (ei kohtauksen aikana)
 • ADHD/ADD
 • Long covid, CFS
 • Koliikki

Sopiiko Neurosonic minulle?

Hoitomenetelmä on lääkkeetön ja turvallinen vaihtoehto erilaisten fyysisten ja psyykkisten oireiden lievittämiseen ja sopii kaiken ikäisille, vauvasta vaariin. On kuitenkin tiettyjä tilanteita, joissa Neurosonicin käyttöä ei suositella.

Esteitä hoidolle ovat
– akuutti tulehdustila
– akuutti veritulppa
– aktiivinen syöpä
– flunssa ja kuume
– migreenikohtaus
– akuutti psykoosi tai manian oireita
– välilevyn pullistumat akuutissa vaiheessa
– vakava silmäsairaus (mykiön tai linssin irtoamisen vaara, silmäleikkaus)
– raskaus
– tuore avoleikkaus tai jokin muu sisäisen verenvuodon vaara
– alle 24 h rokotuksesta, tai rokotuksen jälkioireet

Kerrothan myös, mikäli sinulla on epilepsia tai migreeniä.
Epävarmoissa tilanteissa ota yhteyttä hoitavaan lääkäriisi.

Miten varaan ajan?

Voit varata ajan kätevästi verkossa tai soittamalla 040 753 7520. Mikäli puhelin on varattu (minulla ei ole koputustoiminto käytössä), voit myös laittaa tekstarin tai WhatsApp-viestin. Mikäli sopivaa aikaa ei löydy verkkosivuilta, ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse!

Parhaan hyödyn Neurosonicista saat sarjahoitojen kautta. Ajanvaraussivuston ylävalikosta kohdasta Prepaid-kortit löydät myös viiden ja kymmenen kerran sarjakortit yli 20 minuutin ohjelmille. Esimerkiksi unenlaadun parantamiseen suosittelen 5-8 hoidon sarjaa, 2-3 kertaa viikossa. Voimme varata sinulle ajat jo pidemmälle aikavälille ensimmäisellä käynnilläsi. Sarjakortin osto tulee jopa 20 % edullisemmaksi. Voit myös vuokrata patjan kotiisi, jolloin voit ottaa hoidon vaikka joka päivä.

Huomioitavaa: kotonamme sijaitsevassa työtilassani ei ole erillistä odotushuonetta. Saavuthan siis mahdollisimman lähellä oman hoitosi alkamisajankohtaa. Meillä asuu koira ja kaksi kissaa, jotka eivät kuitenkaan oleskele työtilassa. Tämä kannatta kuitenkin huomioida, mikäli olet eläimille allerginen.

Paljonko Neurosonic maksaa?

Yhden hoitokäynnin hinta on 27 €.

Sarjahoidot rakennetaan omia tarpeitasi vastaavaksi.
125 € / 5 x kortti
220 € / 10 x kortti

Voit maksaa hoidon varauksen yhteydessä tai hoidon jälkeen joko MobilePaylla tai sähköpostiisi tulevalla laskulla.

Kuluttajahinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää, ota yhteyttä 040 753 7520 / anne@metsolanne.fi

Patjan vuokraus

Vuokraan plus-tehoista Neurosonic Gen1 mobiilipatjaa. Vuokraamalla patjan kotiisi saat rauhassa kokeilla erilaisia ohjelmia tai noudattaa sinulle laadittavaa hoitosuunnitelmaa esimerkiksi univaikeuksien hoitoon. Kutsu myös perhe tai kaverit kokeilemaan laitetta! Työpaikalla Neurosonic-rentoutumisviikko tarjoaa puolestaan helpon, joustavan ja kustannustehokkaan tavan lisätä työtehoa ja työhyvinvointia ja parantaa palautumista.

Yksityishenkilöt
Patjan viikkovuokran hinta yksityishenkilöille meiltä Metsolasta noudettuna & palautettuna on 135 € sis. alv.

Tiedustele vapaita vuokraviikkoja 0407537520 tai anne@metsolanne.fi.

Lahjakortit

Neurosonic on ihana lahjaidea niin syntymäpäiväsankarille, ripille päässeelle, valmistuneelle, tuoreelle vanhemmalle, yrityksen työntekijöille kuin vaikka läksiäislahjaksikin. Sähköisen lahjakortin ensikäynnille voit ostaa verkossa. Fyysisen lahjakortin (myös sarjakortit!) voit hankkia ottamalla yhteyttä minuun 0407537520 tai anne@metsolanne.fi.