Metsolanne® x Evenda: henkilöstöpäivät

Koko henkilöstöpäivien ohjelma yhdellä puhelinsoitolla!

Henkilöstöpäivät tulossa? Me yhdistimme voimamme, jotta te saisitte enemmän. Tarjoamme päiväänne räätälöityjä ohjelmapaketteja. Ne sisältävät aamupäivälle koulutuksellisen osuuden ja iltapäivälle rennon ohjelmasisällön. Näin saatte laadukkaat ohjelmat koko päivään ilman turhaa etsimistä, vertailua ja kilpailutuksia. Valitkaa teille sopivin vaihtoehto kummastakin kategoriasta, me hoidamme loput.

silhouette photography of group of people jumping during golden time
Metsolanne ja Evenda järjestävät teille vaivattomat ja monipuoliset henkilöstöpäivät. Kuva: Belle Co / Pexels.com

Kategoria A: Toiminnalliset luennot

Metsolannen Anne Hämäläinen tuo henkilöstopäiväänne koulutuksellista sisältöä. jonka avulla voidaan vahvistaa tiiminne toimintakulttuuria ja tehdä työskentelystä tuottavampaa. Nämä toiminnalliset luennot eivät ole puuduttavia slide-sulkeisia, vaan oppiminen tapahtuu tekemisen ja yhteisen keskustelun kautta, kuitenkin niin, että koulutuksen peruskivenä toimii näyttöön perustuva tieto.

1. Vuorovaikutus ja palaute (2 h)

Haastavatko etätyöt tiiminne yhteisöllisyyttä? Miksi empatia on tärkeä taito myös työpaikalla? Miten kannattaa antaa palautetta? Luennolla tarkastelemme työyhteisön vuorovaikutuskulttuurin merkitystä työhyvinvoinnille ja työn tuottavuudelle. Jokainen pääsee tutkimaan omaa rooliaan yhteisen vuorovaikutuksen rakentajana, ja saa mukaansa käytännön työkaluja työarkeen. Oletko koskaan pohtinut, mitä saapuu paikalle, kun sinä tulet töihin?

2. Voimavarahuoltamo (2 h)

Miten tiiminne ja sen jäsenet jaksavat? Millainen on jokaisen henkilökohtainen kokonaiskuormitus? Voimavarahuoltamossa osallistujat pysähtyvät oman hyvinvointinsa äärelle, kartoittavat omat voimavaransa sekä heitä kuormittavat asiat nykyhetkessä. Etsimme pieniä tekoja ja arjen rutiineja, joilla omia voimavaroja voi vahvistaa ja ylläpitää pitkällä tähtäimellä. Tiiminne jäsenet saavat tietoa palautumisen ja voimavarojen huoltamisen merkityksestä. Kotiinviemisenä on työkaluja parempaan palautumiseen.

3. Oman työn johtaminen ja ajankäyttö (2 h)

Nykypäivän työelämässä korostuvat itsensä johtamisen taidot. Työ on itseohjautuvampaa ja pirstaleisempaa kuin koskaan aiemmin. Hyvillä oman työn johtamisen taidoilla ihminen voi sekä tehostaa työskentelyään että vahvistaa voimavarojaan. Luennolla paneudutaan ajankäytön hallintaan ja itsensäjohtamisen keinoihin käytännössä. Osallistujat saavat toimivaksi todettuja keinoja ja työkaluja työnsä tehostamiseen.

Kategoria B: Tiimiyttävät ohjelmanumerot

Tapahtumatoimisto Evenda toteuttaa päiväänne rennon ja hauskan ohjelmanumeron, jossa osallistujat varmasti viihtyvät. Ohjelmanumeroiden kesto mitoitetaan teidän tarpeitanne vastaavaksi. Tuloksena iloinen ja yhteisöllisempi tiimi, joka lähtee kotiin hymyssä suin ja virkistyneenä!

1. Suurmasteri (1-2 h)

Loistava tiimityöskentelyyn perustuva joukkuekisa missä suoritetaan mitä haastavampia tehtäviä, joista joukkueiden täytyy suoriutua mahdollisimman kekseliäästi ja heittäytyen. Tehtävinä voi olla mm. Kuinka näyttävän domino-efektin saatte rakennettua? Kuinka pitkälle saatte ammuttua tennispallon rakentamallanne katapultilla? Kilpailussa on tuomari, joka arvioi joukkueiden suoritukset. Kekseliäin joukkue voittaa! Suurmasteri sopii kaikille, jotka haluavat haastaa luovaa ajattelua ja nauraa takuuvarmasti!

2. Amazing race (1-2 h)

Kilpailijat jaetaan joukkueisiin ja jokaiselle joukkueelle annetaan kartta, jonka avulla suunnistetaan ensimmäiselle rastille. Rasteilla ryhmä suorittaa annetun taktisen tehtävän ja saa ohjeet seuraavalle rastille. Ensimmäinen joukkue maalissa voittaa. Amazing Race sopii kaikille, jotka kaipaavat vauhdikasta kisailua!

3. Farmi – haastepäivä (1-2 h)

Ketkä ovat farmin kingejä? Loistava tiimityöskentelyyn perustuva joukkuekisa, jossa päästään kisaamaan esimerkiksi naulojen tarkkuuslyönnissä, tietokilpailuissa sekä muiden haasteiden parissa. Haasteissa päästään käyttämään niin fyysistä voimaa, tietoa ja tarkkuutta. Sopii kaikille, jotka haluavat kisailla monella eri osa-alueella!

4. Forest & back (1-2 h)

Forest and Back -teemapäivänä päästään vaeltamaan! Osallistujat jaetaan joukkueisiin ja heidän tehtävänään on löytää tehtävärasteille annettujen ohjeiden mukaisesti. Rastilla suoritetaan erilaisia jännittäviä sekä tiimyttäviä haasteita, joissa tarvitaan päättelykykyä ja vuorovaikutustaitoja. Reitin pituus sekä haasteiden vaativuus määritellään osallistujien mukaisesti. Forest & Back sopii luonnon ystäville!

Koko päivän ohjelmapakettien hinta yhteensä (alv 0 %):
10-19 hlö  1110 €  
20-29 hlö 1390 €
30-39 hlö 1670 € 
(+ mahdolliset matkakulut)

P.S. Evendalla on Keski-Suomen alueella useita yhteistyökumppaneita, joilta järjestyvät upeat tilat ja tarjoilut henkilöstöpäiviin. Tarvittaessa saatte myös ne kauttamme – kaikki päivän järjestelyt yhdestä osoitteesta!