Metsolanne® Posse

Yksi parhaista asioista, joita tiedän, on yhdessä tekeminen. Metsolanne Possen jäsenet ovat arvostamiani timanttisia tyyppejä, joiden kanssa teen asioita yhdessä, jotta myös sinä voisit saada enemmän. Tervetuloa tutustumaan Metsolanne Posseen!

Ville Hautaniemi

Ville on aikuisena elämääni saamani perheenjäsen ja nuorimman lapsemme kummi. Hän on äärimmäisen luova tyyppi, taitava kuvataiteilija ja sanataituri sekä varustettu pettämättömällä tilannekomiikantajulla. Ville on minun yrittäjätaipaleeni korvaamattomin sparraaja, jolle soitan sekä silloin, kun kaikki onnistuu että silloin, kun mikään ei onnistu. Hänen kanssaan ideat lentävät ja hioutuvat timanteiksi siten, että myös syvällä olevat kivet käännetään. Hän ymmärtää nekin sanat, jotka jäävät sanomatta. Ville on mies Metsolannen logon takana ja juuri nyt meillä on hänen kanssaan yhteinen menetelmäkorttiprojekti.

Petra Karinen

Petra on entinen työkaverini ja esihenkilöni. Tällä hetkellä hän työskentelee projektinvetäjänä piirrosvideoyhtiö Tussitaikurit Oy:ssa ja opiskelee myös työnohjaajaksi. Ihailen Petran viisautta, sydämen sivistystä ja asioiden ymmärrettäväksi tekemisen taitoa. Petra osaa tutkia asioita huomioiden valtavan määrän eri näkökulmia, ja hänellä on pettämätön huumorintaju. Hän on heittämällä parhaita tuntemiani fasilitaattoreja. Petran kanssa teemme yhdessä työyhteisöille suunnattuja Virta-valmennuksia, joissa otetaan työyhteisön vahvuudet ja piilevä potentiaali käyttöön kiireen kesyttämiseksi. Petran löydät Instagramista @petrauksia.

Saara Suomäki

Saara on lapsuudenystäväni ja kaltaiseni sarjainnostuja. Meitä yhdistää myös työkokemus yrittäjyyskasvatuksen parissa, ja Saara toimiikin Pääkaupunkiseudun 4H-yhdistyksen toiminnanjohtajana samalla kun pyörittää omaa Katastrofin ainekset -kakkuyritystään sekä omaa nimeään kantavaa valmennusyritystään. Ensimmäisen yhteisen teatteriproduktiomme tuotimme hankasalmelaisten nuorten kanssa lähes kymmenen vuotta sitten, ja sen jälkeen olemme tehneet monta yhteistä projektia. Muun muassa draamaopettajaksi ja visualistiksi opiskellut Saara on eräs luovimpia ja päämäärätietoisimpia tuntemiani ihmisiä ja meillä on tapa innostua ja onnistua yhdessä. Yhdessä haluamme auttaa erityisesti niitä tyyppejä, jotka haluavat yhdistää harrastamisen ja yrittäjyyden. Saaran löydät http://www.katastrofinainekset.fi sekä Instagramista @katastrofinainekset ja @saarasuomaki.