Metsolanne® Posse

Yksi parhaista asioista, joita tiedän, on yhdessä tekeminen. Metsolanne Possen jäsenet ovat arvostamiani upeita tyyppejä, joiden kanssa teen asioita yhdessä, jotta myös sinä voisit saada enemmän. Tervetuloa tutustumaan Metsolanne Posseen!

Fanny Saarelainen

Fanny on luottovalokuvaajani ja -videokuvaajani, jonka kanssa olemme tehneet yhteistyötä puolin ja toisin. Hänellä on uskomaton kyky nähdä ja tuoda esiin kauneus toisessa ihmisessä niin linssin läpi kuin ilmankin sitä. Fanny on opettanut minut rentoutumaan kameran edessä, ja on pitkälti hänen ansiotaan, että tunnen oloni kotoisaksi lähes millaisessa kuvaustilanteessa tahansa. Fannyn kanssa työskennellessä päädytään aina pintaa syvemmälle, pohtimaan ihmisyyttä ja elämää – ja nauramaan vedet silmissä. Edellisten lisäksi Fanny on myös mm. artisti Vanni, juontaja, malli ja tuleva kalevalainen jäsenkorjaaja – lisätietoja hänestä löydät täältä!

Karoliina Norrvik

Karoliina on luova ja timanttinen sisällöntuottaja, joka on ottanut hoitaakseen siivun Metsolannen viestintäkakusta. Teemme Karoliinan kanssa blogitekstejä yhteiskirjoittamisen keinoin ja hänen vastuullaan ovat niin tekstien julkaisut, hakukoneoptimointi kuin uutiskirjeen kokoaminen ja lähettäminenkin. Olemme olleet Karoliinan kanssa samalla yläasteella, mutta tutustuneet toisiimme oikeastaan vasta nyt töiden kautta. Ihastuin Karoliinan tapaan kirjoittaa selkeää ja samalla kielellä leikittelevää tekstiä. On helppo luottaa omaa markkinointia hänen käsiinsä. Karoliinan yritys Elosalama tarjoaa “sisällöntuotantoa sydämellä ja salamannopeasti!”.

Hannu Henriksson

“Pidä kiinni Hannusta – hän on todellinen aarre!” totesivat yrityskummini, enkä voisi olla enempää samaa mieltä. Hannu hoitaa Metsolannen yritysmyyntiä upein tuloksin. Yli 20 vuoden myyntikokemuksen omaava Hannu on sellainen myyjä, jonka toivoisin soittavan itsellenikin – kuuleva, ymmärtävä ja mitään tuputtamaton. Hänen kanssaan meillä on myös viritteillä yhteinen koulutusprojekti! Sen lisäksi, että Hannu on Myyntikeisari, on hänellä verkkosivuja ja markkinointia tekevä yritys Okap-IT yhdessä vaimonsa kanssa.

Petra Karinen

Petra on entinen työkaverini ja esihenkilöni. Tällä hetkellä hän työskentelee toimitusjohtajana piirrosvideoyhtiö Tussitaikurit Oy:ssa ja on myös työnohjaaja. Ihailen Petran viisautta, sydämen sivistystä ja asioiden ymmärrettäväksi tekemisen taitoa. Petra osaa tutkia asioita huomioiden valtavan määrän eri näkökulmia, ja hänellä on pettämätön huumorintaju. Hän on heittämällä parhaita tuntemiani fasilitaattoreja. Petran kanssa teemme yhdessä työyhteisöille suunnattuja valmennuksia, joissa otetaan työyhteisön vahvuudet ja piilevä potentiaali käyttöön kiireen kesyttämiseksi. Petran löydät Instagramista @petrauksia.

Saara Suomäki

Saara on lapsuudenystäväni ja kaltaiseni sarjainnostuja. Meitä yhdistää myös työkokemus yrittäjyyskasvatuksen parissa, ja Saara toimiikin Pääkaupunkiseudun 4H-yhdistyksen toiminnanjohtajana samalla kun pyörittää omaa Katastrofin ainekset -kakkuyritystään sekä omaa nimeään kantavaa valmennusyritystään. Ensimmäisen yhteisen teatteriproduktiomme tuotimme hankasalmelaisten nuorten kanssa lähes kymmenen vuotta sitten, ja sen jälkeen olemme tehneet monta yhteistä projektia. Muun muassa draamaopettajaksi ja visualistiksi opiskellut Saara on eräs luovimpia ja päämäärätietoisimpia tuntemiani ihmisiä ja meillä on tapa innostua ja onnistua yhdessä. Yhdessä haluamme auttaa erityisesti niitä tyyppejä, jotka haluavat yhdistää harrastamisen ja yrittäjyyden. Saaran löydät http://www.katastrofinainekset.fi sekä Instagramista @katastrofinainekset ja @saarasuomaki.