Luennot ja keynotet

Etsitkö tilaisuutesi alustajaa, herättelijää, luennoitsijaa tai keynote-puhujaa, joka pysäyttää kuulijan ja laittaa tämän ajatustyöhön? Metsolannen pidetyt luennot ja keynotet tarjoavat kuulijalle mahdollisuuden oivaltaa uutta oman toimintansa reflektion kautta. Luoksenne saapuu vahvasti läsnäoleva ja rauhan osallistujiin tartuttava kokenut esiintyjä, jonka puheissa ilo ja innostus kuplivat, mutta sukelletaan myös syvyyksiin. Toimii niin livenä kuin etänäkin!

Esimerkkejä puheenvuorojen aiheista

  • Vuorovaikutuksen pesulaput: työyhteisötaitojen vahvistaminen
  • Palautekoulu: miten annan ja vastaanotan palautetta?
  • Kalenterikoutsi: toimiva ajanhallinta ja itsensä johtaminen
  • Lykkääjän leka: eroon vitkuttelusta
  • Mitä saapuu paikalle, kun minä tulen töihin? Vahvuudet työn ja organisaation voimavaraksi
  • Kissa pöydälle: vaikeista asioista puhuminen
  • Elävä ja hengittävä ammatti-identiteetti
  • Päihderiippuvaisen toipumista edistävä kohtaaminen
  • Etkö löytänyt sopivaa? Ota yhteyttä niin rakennetaan teille sopiva kokonaisuus alusta alkaen!

Hinta

Minulla on työkalupakissani keinoja ja menetelmiä luennoida oppimista ja osallisuutta palvelevalla tavalla niin 15, 150 kuin 1500 ihmisen yleisölle. Kaikki keynotet ja luennot sisältävät tilaajan kanssa käytävän suunnittelupuhelun. Perehdyn asiakkaan tarpeisiin ja rakennan sen pohjalta tilaisuuden rungon ja siinä käytettävät materiaalit. Materiaalit toimitetaan tilaajalle sisäiseen käyttöön sähköisesti PDF-muodossa tilaisuuden jälkeen jälkeen. 

Keynote-puheenvuorot ja luennot alkaen 700 € + alv.

Peruutus viikkoa ennen tilaisuutta on kuluton.
Tämän jälkeen peruutetuista tilaisuuksista veloitetaan 100 % hinta.

Palaute

Kouluttajalla todella selkeä puhetyyli ja asioiden esittämisen tyyli, selkeät diat, todella hyvin koostettu, jäsentynyt kokonaisuus. Huolella valmisteltu ja koottu meille kuulijoille parhaat menetelmät ja tarjoiltu konkreettisina, suoraan käyttöön otettavina ohjeina. Erityiskiitos siitä, että koulutus sisälsi täyttä asiaa eli sisältö todella hyödyllistä ja tämä kaikki esitettiin kannustavasti, myötätuntoisesti, armollisesti, lempeydellä!

– Asiakaspalaute Lykkääjän leka: eroon vitkuttelusta -etäluennosta

Ota yhteyttä ja katsotaan, olisinko minä teille sopiva puhuja! Voit soittaa 040 753 7520, laittaa sähköpostia anne@metsolanne.fi tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Avoimet luennot, webinaarit ja verkkokurssit löydät verkkokaupasta, tervetuloa mukaan!

Kurkkaa myös tiimien koulutukset!