Kalenterikoutsi™

Onko sinulla ajankäytön haasteita?

“Valmennus auttoi jäsentämään omaa työtä ja myös ajatuksia omasta työstä. Hahmotin paljonko millekin työkokonaisuudelle kannattaa varata aikaa ja paljonko töitä voi ja kannattaa ottaa. Yksinyrittäjänä pyöriskelee asioiden kanssa pitkälti itsekseen ja tekee töitä samalla tavalla kuin aina ennenkin. Oli aivan äärimmäisen mahtavaa, kun joku kysyi, mitä teen ja miksi teen juuri niin. Työpäivistä tuli ryhdikkäämpiä ja työt on helpompi jättää illan/viikonlopun ajaksi pois mielestä, kun tietää, että hommat on hanskassa ja hanskat odottavat työpöydällä. :)”
-Asiakaspalaute

Kalenterikoutsi™-valmennukset ovat ajankäytön valmennuksia kaikille ajankäyttönsä kanssa tuskaileville.
Valittavanasi on
Kalenterikoutsi Premium™ -valmennus, jossa suuntaamme katseen tavoitteellisesti pidemmälle tulevaisuuteen ja hallittuun ajankäyttöön sekä arkeen tai
– Kalenterikoutsi™-perusvalmennus, josta saat työkaluja juuri tämän hetken haasteisiisi.

Kalenterikoutsi Premium™

Selkeyttä ja
tehoa työskentelyyn

Aikaa niille asioille,
joihin haluat panostaa
Työuupumuksen
ehkäisyä ja
lisää voimavaroja

Mitä?

 • Onko sinulla koko ajan kiire? Etkö saa asioita aikaiseksi? Oletko kuormittunut? Onko työtä ja vapaa-aikaa vaikeaa erottaa toisistaan?
 • Kalenterikoutsi Premium™ -valmennuksessa luomme sinulle yksilöllisesti räätälöidyn ajankäytön käsikirjan. Sen pohjana toimivat sinun ja työsi / yrityksesi tarpeet ja tavoitteet.
 • Ajankäytön massavalmennusten haaste on usein se, että yleisen tason tietoa on hankalaa soveltaa omaan arkeen tai yritykseen. Kalenterikoutsi Premium™ -valmennuksessa kaikki tehdään yksilöllisesti juuri sinua ajatellen.
 • Sinut kohtaa työnohjauksen ja itsensä johtamisen ammattilainen, joka aidosti kuuntelee ja on valmiina auttamaan sinua.
 • Käsittelemme ajankäyttöäsi sinun omien ja yrityksesi / työpaikkasi tavoitteiden, arvojen, tuottavuuden, ja arjen ajankäytön suunnittelun näkökulmista.
 • Valmennuksen aikana paneudumme ajankäyttöösi niin arjen käytännön tekojen kuin syvempienkin pohdintojen ja valintojen näkökulmasta.

Kenelle?

 • Olet yrittäjä, somevaikuttaja, esihenkilö tai työntekijä, jonka työ on itsenäistä.
 • Sinusta tuntuu, että kalenteristasi loppuvan tunnit kesken.
 • Haluat vapauttaa aikaasi esimerkiksi työsi kehittämiseen, uusien tuotteiden tai palveluiden luomiseen, markkinointiin somessa, ammatilliseen kehittymiseen tai töistä irroittautumiseen.
 • Kaipaat työhösi selkeämpiä raameja ja suunnitelmallisuutta sekä arkeesi väljyyttä.
 • Et ole vielä totaalisen uupunut, mutta huomaat itsessään kuormittumisen merkkejä.
 • Haluat muutosta ja parempaa palautumista.
 • Arvostat henkilökohtaista, laadukasta ja ammattimaista palvelua.
 • Haluat panostaa omaan hyvinvointiisi.

Miten?

Valmennuksessa on neljä vaihetta:

 1. Ennakkotehtävä 10-15 min
  Tarvitset vain kynän ja paperia tai kännykän muistion.
 2. Ensimmäinen tapaaminen 2 h
  Tapaamme puhelimitse tai kasvotusten. Saat valmennuksesta mukaasi henkilökohtaisen ajankäytön käsikirjasi joko paperilla tai Googlen Jamboardissa. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta Jamboardin käytöstä.
 3. Itsenäisen työskentelyn vaihe 4-5 vk
  Testaat oppimaasi käytännössä. Saat valita: voit konsultoida minua koko valmennuksen ajan TAI minä kysyn kuulumisiasi valmennuksen puolivälissä.
 4. Toinen tapaaminen 45 min
  Reflektoimme kulunutta kuukautta ja ajankäytön käsikirjasi toimivuutta. Käymme läpi toimivat asiat ja muokkaamme käsikirjaasi tarpeidesi pohjalta jatkoa ajatellen. Saat varmuutta ja vahvistusta siihen, miten toimia valmennuksen jälkeen ja miten kehittää ajankäyttöäsi edelleen.

Työhyvinvointiasi parantava valmennus maksaa alle yhden sairauslomapäivän verran.

Hinta
349 € + alv. 24 %
(+ mahdolliset matkakulut)

Palautetta

 “Sain mielenrauhaa – tunteen siitä että hallitsen itse omaa kalenteriani! Aika ja kiire eivät vie minua vaan minä itse säätelen omaa tekemistäni! Vahvistit omia näkemyksiäni työni tärkeydestä ja priorisoinnista. Pidin siitä, että lähdimme pohtimaan asioita omien arvojeni kautta, mutta hyvin oivallisella tavalla toit esiin myös liiketoiminnallisten tavoitteiden merkityksen ajankäyttöön. Tärkeää oli myös tehdä näkyväksi levon ja ns. tyhjän tilan merkitys kalenterissa – näitä ei voi ikinä liikaa korostaa!
– Terhi Kolari, yrittäjä, Ihme ja innostus Oy

Suosittelen valmennusta ehdottomasti kaikille somevaikuttajille sekä asiantuntija- ja digiyrittäjille, jotka markkinoivat palvelujaan pääosin oman henkilöbrändin kautta. Valmennus auttoi selkeyttämään omaa toimintaa ja tehostamaan ajankäyttöä. Itselleni selvisi valmennuksen aikana, minkä takia tietyt työtehtävät olivat alkaneet tuntua epämiellyttäviltä, mikä jo itsessään auttoi löytämään ratkaisuja. Anne oli lempeä ja asiantunteva valmentaja, jolle oli helppo puhua. Annan täydet viisi tähteä!”
– Jannika Julin / @cjinsight
Vaikuttajavalmentaja, vaikuttaja ja yrittäjä

“Kiitos Anne, että olet saanu minut rakastumaan uudestaan mun työhön. Työvuorot, jotka tehtiin sun kanssa toimii täydellisesti ja mä odotan jo seuraavaa vuoroa 😍🙏”
– Asiakaspalaute

“Suosittelen valmennusta kenelle tahansa yrittäjälle, etenkin yksinyrittäjälle”
Asiakaspalaute

“En muuttaisi mitään. Jos ennakko- tai kotitehtäviä olisi ollut enemmän, siitä olisi tullut kuormitusta. Erittäin hyvä kokonaisuus juuri tällaisenaan. Pidän siitä että laitoit vielä blogilinkin ja jaoit myös jotain omia kokemuksiasi ja käytäntöjäsi – koin saavani uusia ideoita!”
– Asiakaspalaute

Kalenterikoutsi™-perusvalmennus

Kalenterikoutsi™-perusvalmennuksessa
– Kartoitamme ajankäyttösi haasteet ja vahvuudet
– Etsimme toimintasi aikavarkaat
– Asetamme tavoitteet ajankäytön hallintaasi liittyen
– Harjoittelemme yhdessä työsi priorisoimista ja kalenteroimista
– Saat mukaasi käytännön työkaluja jatkoa varten

Kenelle?

Kalenterikoutsi™ -perusvalmennuksen jälkeen sinä hallitset kalenteriasi eikä se sinua. Saat selkeyttä ja varmuuden tunnetta työsi järjestelemiseen ja aikatauluttamiseen arjessa. Valmennus sopii hyvin myös tilanteisiin, joissa tarvitset akuutisti apua esimerkiksi siihen, miten selviät tulevasta kahdesta viikosta tai kuukaudesta!

 • Olet yrittäjä, vaikuttaja, esihenkilö tai työntekijä, jonka kalenteri ja/tai töiden kasaantuminen aiheuttavat stressiä.
 • Sinulla on ajankäytön haasteita, joihin haluaisit löytää täsmäratkaisuja.
 • Haluat oppia paremmaksi itsesi johtajaksi ja saada enemmän aikaan lyhyemmässä ajassa.
 • Kaipaat lisää hallinnan tunnetta arkeesi.
 • Haluat löytää kiireesi juurisyyt ja vaikuttaa niihin.
 • Olet jo ehkä kokeillut erilaisia keinoja, mutta kaipaat lempeää mutta jämäkkää ammattilaista avuksesi ajankäytön hallintaan.

Miten?

Valmennuksessa on neljä vaihetta:

 1. Ennakkotehtävät 15-20 min
  Tarvitset vain kalenterisi sekä kynän ja paperia tai kännykän muistion.
 2. Etävalmennustapaaminen 90 min
  Voit valita perinteisen puhelun tai Zoom-tapaamisen. Käytämme yhteiseen työskentelyyn Google Jamboardia, josta sinulla ei tarvitse olla kokemusta etukäteen.
 3. Ohjeet jatkotyöskentelyyn sähköpostitse
  Koostan sinulle räätälöidyt ohjeet tueksesi ja avuksesi.
 4. Seuranta
  Kysyn kuulumisiasi sähköpostitse kuukausi tapaamisemme jälkeen.

Palautetta

“Parasta oli asiakaslähtöisyys. Osasit mielestäni ihanasti asettua juuri minun tilanteeni pohtimiseen. Ei tuntunut siltä, että yleismaailmallisesti luettelet vain ratkaisuvaihtoehtoja.”
– Asiakaspalaute

“Kiitos sinulle! Kalenterikoutsi-valmennus oli innostava, tiivis ja kattava paketti. Sain runsaasti vinkkejä ajanhallintaan ja hommat tuntuvat jotenkin heti olevan paremmin hallussa. Pomodoron osalta otin kokeiluun vinkkaamasi Forestin, sen sai ladattua selaimen lisäosaksi sovelluksen lisäksi. Jokaisella yrittäjällä pitäisi olla oma Anne, joka kysyy juuri ne oikeat kysymykset ja auttaa parempaan työarkeen. <3

-Mari Peltola, yrittäjä, MPH-tilit OY

Hinta:
199 € + alv24 %.

P.S. Tule tekemään kanssani hyvää! Jokaista myytyä valmennusta kohti istutetaan puu Kouvolassa sijaitsevalle metsitettävälle Karhunsuolle. Osana vastuullisuustyötään Metsolanne toimii istutapuita.fi yrityskumppanina. 🌲

Valmentajasi

Olen Anne Hämäläinen, Metsolannen yrittäjä ja ammattikohtaaja. Ajankäytön hallinta, itsensä johtaminen, voimavarat, tunteet ja vuorovaikutus ovat ydinosaamistani. Pohjakoulutukseltani olen sosionomi (YAMK) sekä ammatillinen opettaja (AmO). Tällä hetkellä opiskelen työnohjaajaksi (STOryn opiskelijajäsen) sekä suoritan tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoa.

Valmentajana olen lempeä ja empaattinen, rauhallinen mutta herkästi innostuva sekä ratkaisukeskeinen ja tavoitesuuntautunut. Valmennuspedagogiikkani on yhdistelmä sosiokonstruktivistista oppimisnäkemystä ja tekemälllä oppimisen pedagogiikkaa. Kanssasi pysähdyn kiireettömään läsnäolon hetkeen. Teen paljon etäohjausta, lisäksi kohtaamiset Keski-Suomen ja Savon alueella onnistuvat kasvotusten koronaohjeistukset huomioiden.

Lisää minusta voit lukea täältä!

Tavoitat minut joko 040 753 7520 tai anne@metsolanne.fi.