Kalenterikoutsi™

Entä jos työarki olisi selkeää ja
kiire ei olisi sen perustunne?
Haluaisitko saada enemmän asioita aikaan ja keskittyä paremmin?
Haaveiletko vapaa-ajasta?

“Valmennus auttoi jäsentämään omaa työtä ja myös ajatuksia omasta työstä. Hahmotin paljonko millekin työkokonaisuudelle kannattaa varata aikaa ja paljonko töitä voi ja kannattaa ottaa. Yksinyrittäjänä pyöriskelee asioiden kanssa pitkälti itsekseen ja tekee töitä samalla tavalla kuin aina ennenkin. Oli aivan äärimmäisen mahtavaa, kun joku kysyi, mitä teen ja miksi teen juuri niin. Työpäivistä tuli ryhdikkäämpiä ja työt on helpompi jättää illan/viikonlopun ajaksi pois mielestä, kun tietää, että hommat on hanskassa ja hanskat odottavat työpöydällä. :)”
-Asiakaspalaute

Kalenterikoutsi™-valmennus on ajanhallinnan yksilövalmennus yrittäjille, vaikuttajille ja esihenkilöille.

Selkeyttä ja
tehoa työskentelyyn

Aikaa niille asioille,
joihin haluat panostaa
Työuupumuksen
ehkäisyä ja
lisää voimavaroja

Mitä?

 • Kalenterikoutsi™-valmennuksessa luomme sinulle yksilöllisesti räätälöidyn ajankäytön käsikirjan. Sen pohjana toimivat sinun ja työsi / yrityksesi tarpeet ja tavoitteet.
 • Ajankäytön massavalmennusten haaste on usein se, että yleisen tason tietoa on hankalaa soveltaa omaan arkeen tai yritykseen. Tässä valmennuksessa kaikki tehdään yksilöllisesti juuri sinua ajatellen.
 • Sinut kohtaa työnohjauksen ja itsensä johtamisen ammattilainen, joka aidosti kuuntelee ja on valmiina auttamaan sinua.
 • Käsittelemme ajankäyttöäsi sinun omien ja työsi / yrityksesi tavoitteiden, arvojen, tuottavuuden, ja arjen ajankäytön suunnittelun näkökulmista.
 • Valmennuksen aikana paneudumme ajankäyttöösi niin arjen käytännön tekojen kuin syvempienkin pohdintojen ja valintojen näkökulmasta.
 • Kolmen kuukauden tavoitteellinen prosessi tukee pysyvien muutosten aikaansaamista.

Kenelle?

 • Olet yrittäjä, somevaikuttaja, asiantuntija tai esihenkilö, jonka kalenterista tunnit loppuvat kesken.
 • Haluat irti turhasta säätämisestä ja poukkoilusta.
 • Haluat vapauttaa aikaasi esimerkiksi kehittämiseen, uusien tuotteiden tai palveluiden luomiseen, markkinointiin somessa, ammatilliseen kehittymiseen tai töistä irroittautumiseen.
 • Kaipaat työhösi selkeämpiä raameja ja suunnitelmallisuutta sekä arkeesi väljyyttä.
 • Et ole vielä totaalisen uupunut, mutta huomaat itsessään kuormittumisen merkkejä.
 • Haluat muutosta ja parempaa palautumista.
 • Arvostat henkilökohtaista, laadukasta ja ammattimaista palvelua.
 • Haluat panostaa omaan hyvinvointiisi.

Miten?


Ennakkotehtävä 10-15 min
Tarvitset vain kynän ja paperia tai kännykän muistion.


Aloitustapaaminen 2 h
Tapaamme puhelimitse tai kasvotusten. Asetat valmennusmatkallesi tavoitteet ja teemme suunnitelman siihen pääsemiseksi. Saat valmennuksesta mukaasi henkilökohtaisen ajankäytön käsikirjasi joko paperilla tai Googlen Jamboardissa. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta Jamboardin käytöstä.


Itsenäisen työskentelyn vaihe
Testaat oppimaasi ja käsikirjaasi käytännössä 4-5 viikon ajan. Saat valita itsellesi sopivan vaihtoehdon: voit konsultoida minua koko valmennuksen ajan TAI minä kysyn kuulumisiasi tämän vaiheen puolivälissä.


Toinen tapaaminen 1 h
Reflektoimme kuluneita viikkoja ja ajankäytön käsikirjasi toimivuutta. Käymme läpi toimivat asiat ja kehityskohteet sekä muokkaamme käsikirjaasi tämän perusteella. Tarkastamme, missä olet matkalla tavoitteisiisi ja asetamme yhdessä seuraavat askeleet reitin varrelle.


Itsenäisen työskentelyn vaihe
Saat valita itsellesi mieluisan tavan: voit edelleen konsultoida minua koko valmennuksen ajan TAI minä kysyn kuulumisiasi itsenäisen työskentelysi puolivälissä. Tämä vaihe kestää 4-5 viikkoa.

Päätöstapaaminen 1 h
Käymme läpi tavoitteidesi toteutumista ja mahdollisia muutostarpeita ajankäytön käsikirjaasi. Saat varmuutta ja vahvistusta siihen, miten toimia valmennuksen jälkeen ja miten kehittää ajankäyttöäsi edelleen.

Työhyvinvointiasi parantava valmennus maksaa alle kolmen sairauslomapäivän verran.

Hinta
977 € + alv. 24 %
(+ mahdolliset matkakulut)

Palautetta

 “Sain mielenrauhaa – tunteen siitä että hallitsen itse omaa kalenteriani! Aika ja kiire eivät vie minua vaan minä itse säätelen omaa tekemistäni! Vahvistit omia näkemyksiäni työni tärkeydestä ja priorisoinnista. Pidin siitä, että lähdimme pohtimaan asioita omien arvojeni kautta, mutta hyvin oivallisella tavalla toit esiin myös liiketoiminnallisten tavoitteiden merkityksen ajankäyttöön. Tärkeää oli myös tehdä näkyväksi levon ja ns. tyhjän tilan merkitys kalenterissa – näitä ei voi ikinä liikaa korostaa!
– Terhi Kolari, yrittäjä, Ihme ja innostus Oy

Suosittelen valmennusta ehdottomasti kaikille somevaikuttajille sekä asiantuntija- ja digiyrittäjille, jotka markkinoivat palvelujaan pääosin oman henkilöbrändin kautta. Valmennus auttoi selkeyttämään omaa toimintaa ja tehostamaan ajankäyttöä. Itselleni selvisi valmennuksen aikana, minkä takia tietyt työtehtävät olivat alkaneet tuntua epämiellyttäviltä, mikä jo itsessään auttoi löytämään ratkaisuja. Anne oli lempeä ja asiantunteva valmentaja, jolle oli helppo puhua. Annan täydet viisi tähteä!”
– Jannika Julin / @cjinsight
Vaikuttajavalmentaja, vaikuttaja ja yrittäjä

“Kiitos Anne, että olet saanu minut rakastumaan uudestaan mun työhön. Työvuorot, jotka tehtiin sun kanssa toimii täydellisesti ja mä odotan jo seuraavaa vuoroa ??”
– Asiakaspalaute

“Suosittelen valmennusta kenelle tahansa yrittäjälle, etenkin yksinyrittäjälle”
Asiakaspalaute

“En muuttaisi mitään. Jos ennakko- tai kotitehtäviä olisi ollut enemmän, siitä olisi tullut kuormitusta. Erittäin hyvä kokonaisuus juuri tällaisenaan. Pidän siitä että laitoit vielä blogilinkin ja jaoit myös jotain omia kokemuksiasi ja käytäntöjäsi – koin saavani uusia ideoita!”
– Asiakaspalaute

“Parasta oli asiakaslähtöisyys. Osasit mielestäni ihanasti asettua juuri minun tilanteeni pohtimiseen. Ei tuntunut siltä, että yleismaailmallisesti luettelet vain ratkaisuvaihtoehtoja.”
– Asiakaspalaute

“Kiitos sinulle! Kalenterikoutsi-valmennus oli innostava, tiivis ja kattava paketti. Sain runsaasti vinkkejä ajanhallintaan ja hommat tuntuvat jotenkin heti olevan paremmin hallussa. Pomodoron osalta otin kokeiluun vinkkaamasi Forestin, sen sai ladattua selaimen lisäosaksi sovelluksen lisäksi. Jokaisella yrittäjällä pitäisi olla oma Anne, joka kysyy juuri ne oikeat kysymykset ja auttaa parempaan työarkeen. <3

-Mari Peltola, yrittäjä, MPH-tilit OY

P.S. Tule tekemään kanssani hyvää! Jokaista myytyä valmennusta kohti istutetaan puu!

Valmentajasi

Olen Anne Hämäläinen, Metsolannen yrittäjä ja ammattikohtaaja. Ajankäytön hallinta, itsensä johtaminen, voimavarat, tunteet ja vuorovaikutus ovat ydinosaamistani. Pohjakoulutukseltani olen sosionomi (YAMK), työnohjaaja (STOry), tuotekehittäjä sekä ammatillinen opettaja (AmO).

Valmentajana olen lempeä ja empaattinen, rauhallinen mutta herkästi innostuva sekä ratkaisukeskeinen ja tavoitesuuntautunut. Valmennuspedagogiikkani on yhdistelmä sosiokonstruktivistista oppimisnäkemystä, dialogista muutospedagogiikkaa ja tekemälllä oppimisen pedagogiikkaa. Kanssasi pysähdyn kiireettömään läsnäolon hetkeen. Teen paljon etäohjausta, lisäksi kohtaamiset Keski-Suomen ja Savon alueella onnistuvat kasvotusten koronaohjeistukset huomioiden.

Lisää minusta voit lukea täältä!

Tavoitat minut joko 040 753 7520 tai anne@metsolanne.fi.