Järjestökoulutus

Palveluihini kuuluu järjestökoulutus. Tarjoan järjestöille myös työnohjausta ja kehittämiskumppanin erilaisiin prosesseihin. Tarvitseeko järjestönne ulkopuolista osaavaa kumppania, jolla on kokemusta sekä järjestöissä toimimisesta että samalla uutta näkökulmaa toiminnan kehittämiseen ja veto- ja pitovoiman lisäämiseen? Koska järjestöt ovat lähellä sydäntäni ja haluan yrittäjänä kantaa yhteiskuntavastuutani, tarjoan järjestöille palveluitani edullisempaan hintaan. Pyydä siis rohkeasti tarjous!

Mitä haluaisitte kehittää?

Teemoja, joista voimme räätälöidä juuri teille sopivan järjestökoulutuksen tai kehittämiskokonaisuuden:

 • Vapaaehtoistyön johtaminen ja kehittäminen
 • Hallitus 2.0: sitoutunut hallitus työn kehittämisen mahdollistajana
 • Brändikäsikirja ja strategia
 • Mistä niitä ihmisiä löytyy? Järjestön veto- ja pitovoiman kasvattaminen
 • Osallisuus ja toimijalähtöisyys: työkalut aidosti osallistujiemme näköiseen toimintaan
 • Projektityö, itsensä johtaminen ja ajanhallinta
 • Vapaaehtoisten hyvinvoinnin ja voimavarojen tukeminen
 • Motivaatio ja volitio eli toimeenpanemisen taito
 • Itsensä johtaminen vapaaehtoistyössä
 • Ryhmänohjaus (myös vertaisohjaajien koulutukset)
 • Nuoriso-, sote- ja kriminaalityön järjestöt: toipumista ja yhteiskuntaan kiinnittymistä edistävä kohtaaminen
 • Kurkkaa myös työpajat sekä verkkokaupasta webinaarit, työkirjat ja verkkokurssit!

Olen työskennellyt niin paikallisissa kuin valtakunnallisissakin järjestöissä ja kouluttanut niin järjestöjen työntekijöitä kuin vapaaehtoisiakin. Omaa järjestötyön kokemusta olen saanut vuosien varrella kartuttaa itselleni niin toiminnanjohtajana, verkkovapaaehtoistyön suunnittelijana, ehkäisevän huumetyön suunnittelijana, projektityöntekijänä, vapaaehtoisena kuin luottamushenkilönäkin. Työvuosien myötä tutuksi ovat tulleet eri rahoittajien mahdollistamat hankkeet ja projektit ja niiden kautta olen saanut käytännön osaamista järjestökentällä työskentelyyn ja oman työn johtamiseen. Työnohjausasiakkaissani on useiden eri järjestöjen esihenkilöitä ja tiimejä.

Vuodet yrittäjänä puolestaan ovat saaneet oivaltamaan, miten paljon enemmän järjestökentällä voitaisiin hyödyntää myös liike-elämän työkaluja ja toimintamalleja- vaalien samalla työn sydäntä ja ydintä. Erilaisten koulutuskokonaisuuksien luomisen ja pedagogisten opintojen myötä saatu osaaminen auttaa minua kehittämään kanssanne myös järjestönne koulutuksia ja erilaisia materiaaleja.

Palaute

Kiitos päivästä! Olit todella upeasti löytänyt sen oleellisen kysymyksen, ja sitten kiteytit meidän puheesta siinä hetkessä. Niin ja jotenkin ihanasti laittoi pohtimaan yhdessä ja sitten yksin omaa suoriutumista. Loistava sisältö ja ihana läsnäoleva, lämmin, aistiva sinä! Meillä tuli niin hyvää keskustelua sen jälkeen ja jotenkin luottamuksellista ja painavaa, mutta sitten kuitenkin hyvää huumoria väliin. Tosi tosi hyvä päivä. Hyviä konkreettisia juttuja tuleviin vuosiin! Ja luottamusta sai kaikki itseensä ja toisiinsa.

Palaute järjestön hallitustyöskentelyn kehittämispäivästä