Harrastuksesta lisätuloja?

Kenelle?

  • Harrastat esimerkiksi kakkujen tekemistä, makramee-solmeilua, korujen tekemistä, valokuvausta, vaatteiden ompelua tai muuta käsillä tekemistä.
  • Haluat sekä saada lisäansioita että säilyttää harrastamisen ilon. Haluat selvittää sivutoimisen yrittäjyyden mahdollisuuksia.
  • Ehkä sinulle on alkanut tulla tilauksia, mutta oman työsi hinnoittelu ja arvostaminen tuntuu vaikealta.
  • Voi myös olla, että olet huomannut harrastustyösi vievän sinulta liikaa aikaa ja energiaa, ja haluaisit selkeyttää toimintaasi.

Mitä?

Työpaja 1: Kannattavuus ja ajankäyttö kuntoon

Tässä työpajassa..
* asetat omat tavoitteesi harrastusyrityksellesi
* opit ja lasket, mistä ja miten tulosta syntyy juuri sinun tuotteillasi
* opit tarjoamaan oikeat tuotteet oikeille asiakkaille
* asetat omat raamisi ja rajasi sekä saat työkaluja ajankäytön hallintaan ja palautumiseen

Työpaja 2: Puuhastelijasta oman työn arvostajaksi

Tässä työpajassa..
* kartoitat omat vahvuutesi ja valjastat ne yritystoimintasi hyödyksi
* tutkit, mikä motivoi sinua ja mitkä asiat tekevät harrastusyrittäjyydestäsi merkityksellistä juuri sinulle
* saat rohkeusbuustia ja vahvistusta = eroon huijarisyndroomasta
* teet konkreettisen suunnitelman ja toimenpiteet etenemiseesi

Yhden työpajan hinta 75 € sis. alv 24 %.
Molemmat yhteishintaan 140 € sis. alv 24 %.
Hinta sisältää tulostettavan työkirjan, verkkotyöpaja(t) Zoomissa sekä mahdollisuuden konsultoida kouluttajia sähköpostitse.

Mukaan mahtuu maks. 20 osallistujaa / työpaja. Haluamme pitää työpajat sopivan pieninä kahdelle valmentajalle, jotta valmennuksen laatu ja yksilöllisyys säilyy.

Miksi?

  • Voit aloittaa tienaamaan harrastuksesi avulla ilman, että työhösi käyttämä aika ja panostus vie mielekkyyden harrastamisesta.
  • Netti on pullollaan yrittäjyydestä kertovaa materiaalia, mutta se on usein laajaa, vaikeaselkoista ja soveltuu harvoin harrastusyrittäjille. Olemme luoneet työpajat ja niihin kuuluvan työkirjan erityisesti harrastustoiminnan näkökulmasta. Niissä on kootusti se, mitä sinun tarvitsee tietää ja oppia. Säästetty aika maksaa itsensä takaisin.

Valmentajat

Anne Hämäläinen on nainen työnohjaus-, valmennus- ja koulutusyritys Metsolannen yrittäjä. Hän valmentaa ja työnohjaa erityisesti yksinyrittäjiä ja somevaikuttajia. Pohjakoulutukseltaan Anne on sosionomi (YAMK) ja opiskelee parhaillaan työnohjaajaksi sekä ammatilliseksi opettajaksi. Hänellä on työtaustaa yrittäjyyskasvatuksessa esimerkiksi Mahtavien mahdollisuuksien maaseutu -työelämä- ja yrittäjyyshankkeessa. Yhdessä Saaran kanssa he ovat mm. perustaneet kesäksi kiertävän teatterin saadakseen lisätienestejä.

Valmentajana Anne on lempeä mutta napakka. Hän uskoo rakkauteen ja kasvuun ja hänen vahvuuksiaan ovat innostuminen ja innostaminen, ajankäytön hallinta ja vahvuuksien valjastaminen yrittäjyyden supervoimiksi. Hän nojaa näyttöön perustuvaan tietoon mutta konsultoi vahvasti intuitiota, arvostaa huumoria ja hyvää meininkiä eikä tingi palautumisesta.

Saara Suomäki on uusista asioista helposti innostuva, seikkailuhenkinen yrittäjä, joka menee rohkeasti unelmia päin. Hän toimii työnhaku- ja yrittäjyysvalmentajana sekä pyörittää harrastuksesta työksi muuttunutta kakkuyritystä Katastrofin ainekset. Koulutukseltaan Saara on draamaopettaja ja visualisti ja luovuus näkyykin kaikissa hänen töissään tavalla tai toisella. Hän haluaa auttaa muita kaltaisiaan moniosaajia löytämään väyliä, jotka tuntuvat omilta ja joissa voi hyödyntää omaa potentiaaliaan.

Saaran valmennusotteessa näkyvät hänen luovuutensa ja kyky innostua pohjattomasti. Hän on auttanut alkuun useita harrastusyrityksiä ja on mestari ottamaan huomioon erilaisia näkökulmia esimerkiksi siinä, miten toiminnasta saaa helpommin kannattavaa ja miten työtä kannattaa rajata, jotta kokonaisuus säilyy mielekkäänä ja hallittavana.

Milloin?

Seuraavat työpajat järjestetään keväällä 2021. Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi työpajoihin täyttämällä alla olevan lomakkeen! Se ei sido sinua mihinkään, vaan otamme sinuun yhteyttä, kun työpajat lähestyvät.

Tartu tilaisuuteesi tänään.

Tee harrastuksestasi sivutoimista yrittäjyyttä ilman, että uuvutat itsesi.

Lisätietoja: Anne / 0407537520 / metsolanne@gmail.com

Ilmoittautuminen

Otamme sinuun yhteyttä kahden arkipäivän sisällä sähköpostitse sekä puhelimitse. Tervetuloa mukaan valmennukseen!